17. aug, 2022

Learning more skills in autism for dads and mums-updated course

Boken är uppdaterad ,indexerad innehållsförteckning med olika länkar och youtube länkar m m. Föräldrar kan göra övningarna och skicka in dem till mig med videos så får jag se om de kan lincenseras av mig. Förmodlingen behöve en del coachning, Jag vill inte att det blir slarvigt gjort som det var genom Udemy 2018-2021 när de kunde snabbt få licens av Udemy,men inte av mig. Jag vill att det ska bli bra. Föräldrarna gjorde inte sina övningar som jag bad dem om.URdåligt! Det gällde även för de professionella.Självklart tar jag betalt för coachningen.Jag har ju över 35 år erfarenheter.Skrivit över 30 böcker inom ämnet.Haft flera föreläsningar.Igångsatt fritidsaktiviteter.Verkat för tillgängligehet vad gälller funktionhinder och gjort handikapp program för mp samt testat dataprogram jag gjort på barn med autism och vanliga barn och har nu kompletterat med komplementär terapi till specialpedagogiken. JAg skulle mer placera mig tvärvetenskapligt då lärarhögskolan var för ensidig i sitt synsätt och hängde inte med i utvecklingen. Unik i världen med denna licens.

Idag finns en professor som inte har erfarenhet av specialpedagogik på Stockholms universitet. Han kan sociologi och flyktingfrågor på institutionen för specialpedagogik.Det säger en hel del hur förvrängt det är.

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan