13. aug, 2022

Artikel Benjamins konst och autism

Här är artikel för dag 3 som kom idag. För dig som är med i 5 dagars challengen så är det Dag 3 om Autism video 1,2,3,4 .Kolla detta och Läs artikeln. Ni andra kan läsa artikeln.För sent att komma med i detta då jag har öppet i helgen för recap. Låt mig veta om du är intresserad av ämnet så kan jag göra challenge bara om autism!! Kolla specialerbjudanden jag har för dig som har barn med autism och för dig själv om stresshantering samt böckerna på Amazon. se. Träffa mig och köp böckerna direkt söndagen den 23:e augusti i Norra Bantorgets skolgård med Ödmanns sällskapets bokbord mellan kl 16 -18. https://www.amazon.se/s?k=pia%20lebsund... och Love and Disconnections (bara ett fåtal) Jag hoppas jag kan swisha annars är det kontanter som gäller ( 200 kr) vuxna böcker) och 100 kr( barnbok).

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan