8. jun, 2022

Kampanj börjat kolla länkar på Bamse äldre version version släppt

Bamses vänner: och Benjamins version.

By Pia Lebsund, Benjamin Lebsund

$6.99 USD Den uppdaterade versionen  finnssom e-bok. Paperback måste först få prov-kopia att kollas..

Var snäll och lämna recension. Benji och jag har jobbat stenhårt utan sponsring i Sverige och ni får detta väldigt billigt.Start kampanj mindre än 10 kr se länk kl 8 pacific time 7 juni är ca kl 17 svensk tid men bara i 19 timmar.Du får ha koll på tider och priser själv. Det går att ladda ned kindle app gratis och läsa på mobil eller dator, ipad etc.Är du kund på Amazon.com kan du recensera direkt där .Annars tacksam på Goodreads eller min Facebook.

Vi firar med en kampanj på den tidigare versionen 5 stars

https://www.amazon.com/Bamses-v%C3%A4nner-Swedish-Pia-Lebsund-ebook/dp/B07WGHZGP5/ref=sr_1_11?crid=1K19LD6C6ZO14&keywords=pia+lebsund&qid=1654436981&sprefix=pia+lebsund%2Caps%2C548&sr=8-11

Pia Lebsund 0,99 Usd till em idag kolla länk sedan höjs till 1.99 Usd

Increment Duration Price % Discount

1

June 7, 2022 at 8:00 AM (PDT) 19h $0.99 86%

2

June 8, 2022 at 3:00 AM (PDT) 19h $1.99 72%

3

June 8, 2022 at 10:00 PM (PDT) 19h $2.99 58%

4

June 9, 2022 at 5:00 PM (PDT) 19h $3.99 43%

5

June 10, 2022 at 12:00 PM (PDT) 20h $4.99 29%

End

June 11, 2022 at 8:00 AM (PDT) Original list price $6.99

Benjamin har en livlig fantasi trots sin autism. Förr sa man att de med spektrumet inte har någon fantasi vilket jag dementerade. Det bevisar han i sina sagor. I Bamses vänner och Benjamins version ser du redan på omslaget att Kapten Krok är med och en haj och en varg. Sedan tillkommer andra inslag och händelser som är Benjamins egna och som han vill berätta på sitt sätt. Efter många år fick jag hans dagliga verksamhet att börja med att ha drama på boken Tjuren Ferdinand som först protesterades i över ett år. När de sedan såg fördelarna och andra kunde deltaga med en drama och rörelse så gick det att genomföra. Det är dock ingen teater pjäs av det som jag hoppades. Jag har kontaktat olika scener där de med högre begåvningsnivå i sina funktionshinder är mycket mer avancerade och vill gärna spela vanliga teater stycken av Tjechov tex. Har du möjlighet att ta upp Benjamins versioner av sagor och göra det till teater som är anpassad efter hans nivå och publik och har sponsring så hör av dig till mig info@piaalife.se. Vi har inte fått någon sponsring för något av våra projekt som visar på autism och färdigheter i konst utställningar, sagor, special pedagogisk litteratur .Jag har heller inte blivit sponsrad inom forskning och inte heller för det dataprogram som tog 5 år att utveckla och användes i forskning. Jag hade otur med professor på Lärarhögskolan och även senare. Jag har inte heller fått sponsring för de insatser jag gjort med igångsättning av fritidsaktiviteter i Stockholms län 1996-. Jag fick använda mitt avgångsvederlag till detta och fick en minimal ersättning för ett omfattande arbete. Tyvärr har skolor också utnyttjat Benjamin och mig när jag igångsatt estetiska verksamheter med inriktning autism då jag var angelägen att min son skulle ha en vettig skolform som inte fanns innan. Lindeparken (Stockholm) som nu finns i Skärholmen är ett sådant exempel, men även Ottelinskolans särgymansium ( Uppsala)och Sätragårdsskolan som inte finns kvar längre. Östra Valla brink( Täby) ville inte låta Benjamin få en resurs som kunde teater. En man som frystes ut av fröknarna och flyttade hem till Göteborg. .Detta fortsatte även i dagliga verksamheter(Uppsala) Först Dalby, sedan Fri Form .Nu Lilla Kulturskolan. Läs Benjamins konst:såhär gick det till att skapa. Scrolla till länken.

Av en slump tittade jag in i ett fönster när jag väntade på min tandläkartid i Hägerstensåsen och ser att en friskola har en sådan verksamhet som ägs av ett börsnoterat företag där grundaren har använt sina kontakter från andra verksamheter med att bygga upp detta. Detta skedde när jag kämpade som mest under 90-talet.Jag hade inte samma förutsättningar som ensamstående mamma från en minoritetsgrupp att starta upp en skola med sådana finanser bakom mig och har fått konsekvenser av detta.


Läs gärna: https://www.amazon.com/Benjam.../dp/B09H7P59BH/ref=sr_1_2... Benjamin lärde sig aldrig att läsa eller att skriva i skolan. Det har varit en kamp med att hitta hur han ska kommunicera och jag försökte med bild och form som varit räddningen. Vi har haft tjugofem konstutställningar och sedan år 2015 gör vi hans sagoböcker där han berättar och vi båda illustrerar. De kommer till under skypningen. Det tar lång tid att få ihop en saga. Vi har tio sagor på svenska och en på engelska. Han har arbetat med temat från våra sagor å sin dagliga verksamhet i måleri, keramik och andra uttryckssätt. Logopeder från habiliteringen har försökt få honom att återberätta med mindre lyckat resultat och när han flyttade hemifrån prövade vi texttelefon men han visade inget intresse att visa teckningar. Han hade svårt att berätta vad han gjorde på jobbet och hemma. Efter flera års trevande provade jag sagor och han gillade julgranskulor så började jag besjäla dem med djurmotiv och då blev det kul för Benjamin att berätta om dom. Jag försökte ta med dom i det han gjorde på dagarna, men behövde få veta vad de gjort genom att man skrev ned detta. Nu får han inte fortsätta längre med keramiken på den dagliga verksamheten.

AMAZON.COM

Benjamins konst: såhär gick det till att skapa (Swedish Edition)

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan