7. apr, 2022

Peter Pan passar nu att läsa för barnen.Benjis version och bearbeta kriget med barnen.

Jag har skypat och gjort teatersagor av våra sagoböcker med Benjamin. Kom på att Peter Pan passar nu att läsa till barnen. Vår version då jag tar upp att Lenas pappa är soldat och ska till kriget.Jag tar upp väldigt enkelt runt ämnet.Det kan vara ett sätt att bearbeta det som händer nu. Boken är Benjamins version av Peter Pan. Kapten Krok är också med.Det är Benjamin som berättar sagan så den passar för yngre barn och barn med autism.Även äldre med autism som har barnasinet kvar.Finns som e-bok Kindle och kan beställas som tryckt bok på Amazon.

AMAZON.COM

Peter Pan (Swedish Edition)

Det här är den fjärde sagan vi gjorde år 2016 och nu är det den andra upplagan i år 2020. Benjamin och jag gör sagor sedan 2015 som kommer till när vi skypar. Han berättar och jag skriver ned. Sedan illustrerar jag och därefter så lägger...

AMAZON.CO.UK

Peter Pan

Beställ genom något av de europeiska amazon.ställena England,Frankrike, Tyskland, Spanien etc.Finns bara på Amazon för närvarande. Men e-boken går att ladda hem digitalt från vilken Amazon som helst.du behöver bara skaffa Kindle-appen gratis.Så kan du köpa boken och ladda ned den på din dator eller smartphone,iphone etc.

Det här är den fjärde sagan vi gjorde år 2016 och nu är det den andra upplagan i år 2020. Benjamin och jag gör sagor sedan 2015 som kommer till när vi skypar. Han berättar och jag skriver ned. Sedan illustrerar jag och därefter så lägger jag in hans illustrationer där han vill att dom ska vara. Han har inte lärt sig att läsa eller skriva i skolan. Vi har haft tjugofem konstutställningar och därefter har han skapat i Uppsala där han bor sedan han slutat skolan. Han har haft flera konstutställningar också via sin dagliga verksamheten och motiven kommer mest från våra sagor. Jag har forskat i kommunikation och autism sedan 1997. Jag har internationella kurser om autism. www.piaalife.se 

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan