14. feb, 2022

Happy Valentine and healing

Läser just nu "Brev till mannen". av #Bianca Kronlöf. Hon skulle behövt den här kursen och boken Love and Disconnections. I min bok så har jag dansat igenom olika känslor i 17 år och bearbetat det med olika komplementära terapier och är nu själv terapeut inom området. Jag har också illustrerat alla bilderna till dikterna på engelska. Är du visuellt lagd rekommenderar jag boken.https://www.amazon.com/Love.../dp/B09FJ16FQM/ref=sr_1_3... 7 veckors programmet är ett verktyg att gå djupare i de övergrepp du varit med om .Många kvinnor lever i relationer som inte är hälsosamma. Även män utsätts av kvinnor. Många kvinnor har blivit utsatta för våld och lever i skyddade boenden under pandemin.De får sina liv förstörda med svåra konsekvenser.Jag är certifierad av Dr Karen E Wells och andra terapeuter inom CTAA Complementary Therapists Accredited Association och har försäkring

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan