13. feb, 2022

Healing

Efterord:

Jag har researchat i vad som skrivits efter e-bokens andra upplaga kommit ut. Det finns olika forskning på tidigare liv med olika inriktningar och andra traditionella behandlingsformer. Mest hittar jag på Dr Ian Stevenson och Dr Brian Weiss, där bevisas kopplingen mellan detta liv och tidigare liv. Det finns också forskning på barns tidigare liv och i vissa fall upplevelser från förintelseläger. Mycket schism mellan olika traditionella och alternativa inriktningar gör motsättningar. Jag är bara intresserad av ett positivt resultat på individnivå. Jag har också ett tidigare liv som bror till min mamma och bror till min son. Mamma delade uppfattning. Jag har i ett halvt sekel försökt hitta lösningar som du läser mer om i min prolog och hänvisar till litteratur där det är aktuellt. Annars skulle en hel bok kunna fyllas av källor. Jag kommer erbjuda tidigare livregression (PLR) mellan livregression (LBL), framtida livregression (FLR) som jag gjort i USA, Australien och Canada på distans samt andra komplementära terapier och Readings. Referens finns på min hemsida www.piaalife.se. Jag erbjuder detta även till Sverige.
Review nu och ute inom 72 timmar.14:e feb. Varför händer dt mig? En stulen barndom.

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan