28. jan, 2022

Köp boken. Skicka in kvittot och försök vara först att få en gratis session.

https://www.amazon.com/Varf.../dp/B09798QD8G/ref=sr_1_3... Nu 2,99 Usd i 11 timmar till.Ha koll på länken.för dig som är först och skickar kvittot till info@piaalife.se.Du bör vara andra eller tredje generationare till överlevande föräldrar eller mor/farföräldrar.du får också sessionen gratis som jag haft på Limmud i november.Jag får det själv i slutet av januari eller i början av februari. Jag var med och lyssnade igår på försoningsdagen på eventet genom Levande Forum och jag kan erbjuda er olika sorters coachningar/terapier beroende på vad du behöver och hur du mår. Gå till min hemsida https://perl-lebov-its.com. Lyssna och svara på frågor jag ställer till dig i Har din mamma överlevt koncentrationsläger. Tänk igenom vad du svarar. Gör samma för din pappa. Hur mår du mellan 1-10? Mår du bättre dvs 8,9, 10 så kanske du klarar dig på vad du har jobbat med tidigare. Har du sämre än 8 maila info@piaalife. se så skickar jag ytterligare formulär för dig att svara på så jag vet mer vad som är lämpligast för dig. Jag reserverar mig från dig och behandling om du har mycket svår problematik och är inlagd på sjukhus för psykiska och eller fysiska symtom och behöver sjukhusvård. eller mycket stöd från vården med återkommande svåra kroniska besvär.En session är värd minst 1500 kr för dig som har turen att få den gratis. Då har jag också påbörjat en kategorisering av vad du behöver som tar tid. En tidigare liv regression värd minst 3000 kr, förarbete, session, efterarbete. Men för det krävs att du mår minst som en 7:a och inte har svåra psykiska eller fysiska besvär så du bör svara på ytterligare formulär jag skickat till dig för att jag ska se om det är möjligt. Jag är försäkrad.

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan