22. jan, 2022

Benjamin kommenterar sin bok,E-bok rea ,startat Benjamins konst-såhär gick det till att skapa.Tryckt

https://youtu.be/msSxNzxm6x8 Benji kollar sin Benjamins konst bok.

De skulle bestraffas med prickning och avstängning. tycker jag. Fler bör lämplighets prövas!! Sedan har vi de lata och slöa som aldrig orkar göra en ansträngning utan hela tiden blir toppmatade med kunskap och information. Jag stod inte ut med att se vilka vidriga människor som fanns där i skolan.

Sedan ska vi inte prata om den vidriga fritidsläraren som målade med Benjamin och provocerade fram hans ångest med att han skulle betona klor på djur. Hon avstängdes inte utan fortsatte när Lindeparken flyttade till Skärholmen. Rektorn var också urusel som lade all börda på mina axlar istället för att kontrollera sin personal. En riktig skitskola har han gått i. Kanske var Ottelinskolan en av de bättre som han fick några år i Uppsala med estetisk inriktning som jag också lobbade in. Tyvärr så fortsatte inkompetensen inom de dagliga verksamheten och cheferna Ingen av dem lärde honom att läsa, skriva eller kommunicera.De har missat de kunskapskrav som är minimala även för särskolan.

Sedan har vi en professor i Stockholm idag som inte har läst specialpedagogik utan fått sin tjänst pga av sociala studier på flyktingbarn så då är hela konsensus borta .Den var redan usel men nu är den obefintlig. Så från topp till tå skitdålig kompetens. Sedan har vi en urdålig utredning om hur skolan ska lära ut med läroplan och inget tänk vad gäller specialpedagogik ledd av en fd svensk politiker med erfarenheter av terroristverksamhet. Ja därför har jag egna kurser internationellt därför Sverige har lågvattenmärke inom området och är toppstyrt av idioter.

Kolla själv hur jag fortfarande målar efter 37 år. Vilken lärare gör en tusendel av det jag gör? Jag har delvis gått i pension och gör det snart på heltid så jag har begränsat tid att lära ut något nu. Sverige har förstört detta genom att inte satsa på mig med betald forskning. De lät en nazist göra tvillingsstudier och nu en undersöka flyktingar. Många barn kommer att inte klara sig genom livet och få stora problem.

Så välkommen att kolla diskussionen.Jag skriver varje dag och har länkar ,bilder Youtub klipp som berör bvoken Benjamins konst-såhär gick det till att skapa. Kampanjen är på e-boken genom Amazon.com ,.Just nu 2.99 Usd som går upp till 3.99 om ca 5 timmar.Kolla gärna också youtube om den tryckta boken där du får en annan upplevelse av bil och text. Jag har även med andra böcker som berör beroende på temat. Benjamin och jag har kämpat mycket för att han ska kunna kommunicera.Jag har hjälpt honom på alla sätt med att uttrycka sig med bild och form. Vi har haft 26 konstutsällningar, event.Sist på Vattumannen i september 2021 där jag launchade boken Väsen och Benjamin fick ha med sina sagoböcker och keramik . Pandemin har försvårat läget för oss på flera sätt. Vi fick inte träffas i början. Sedan drog de in keramik och senare konstnärlig handledare för honom.Hans livnerv.Det är inte första gången han råkat ut för detta. Läs gärna boken så förstår du. Jag beskriver 30 utställningar från det han var liten i 8 års åldern till det han gör idag 37 år gammal. Jag har har varit visionär på många sätt och tog in kunskaper i Sätragårdsskolan , Lindeparken och Ottelinskolan (Uppsala) .Senare dagliga verksamheter. Jag har en egen metod Module 1,2,3 och internationella kurser Learning more skils in autism som är CTAA certifierade. Unik i världen med det konceptet. Tyvärr så har jag motarbetats av en kvinnlig professor i Lärarhögskolan då jag inte kunde fortsätta med mina forskar studier då hon inte ville hjälpa mig med finansiering. Sverige har förlorat mycket på att mina kunskaper har tystats ned och andra försökt stjäla delar av detta, men på ett osammanhängande sätt. Därför verkar jag internationellt. Tyvärr så har jantelagen och härskarteknik även använts mot min son på alla de platser han varit. Mest på korttidshemmet Lyckan genom Enigma Omsorg i Täby där föräldrar från autistiska föreningens styrelse förstörde för honom och han fick sitta i vattenpölar. Läs mer om allt här i eventet https://www.amazon.com/Benjam.../dp/B09H7P59BH/ref=sr_1_1...https://youtu.be/oL2S09nG0uw Vänta några minuter.https://www.amazon.com/Benjamins-konst-s%C3%A5h%C3%A4r-skapa-Swedish-ebook/dp/B09H7P59BH/ref=sr_1_2?crid=2WS2SIPSJW675&keywords=pia+lebsund&qid=1641745006&sprefix=pia+lebsund%2Caps%2C165&sr=8-2Pia Lebsund

https://youtu.be/Nw_Qgk3EIek Försöker hjälpa honom upprätta sina kunskaper men indragning av resurser på hans dagliga verksamhet har försämrats hans färdigheter.

20220108 164120

20220108 164120

Benjamin målar snabbt av en kaktus,men har försämrats pga man dragit in på resurs på den dagliga verksamhet. Konstnärlig handledare och kontaktpersonen nu ha...

Pia Lebsund

https://youtu.be/8aTGVQlDsdw Här en Amaryllis med långt skaft.

20220108 164308

20220108 164308

20220108 164308 Copyrighted by Benjamin Lebsund.All rights reserved.

Benjamins konst rea startar 8:E januari kl 08.00 am PSt.

Increment Duration Price % Discount

1

January 8, 2022 at 8:00 AM (PST) 24h $0.99 91%

2

January 9, 2022 at 8:00 AM (PST) 24h $1.99 81%

3

January 10, 2022 at 8:00 AM (PST) 24h $2.99 71%

4

January 11, 2022 at 8:00 AM (PST) 24h $3.99 61%

5

January 12, 2022 at 8:00 AM (PST) 24h $4.99 51%

End

January 13, 2022 at 8:00 AM (PST) Original list price $9.99

Vi firar jul idag istället.Passar bra när Benjamins konst släpps som kampanj om snart 2, 5 timmar. https://youtu.be/NSCmDXk6rQE Lyssna på vad Benji tycker om sin sista sagobok. vänta ett par minuter innan videon laddats upp.https://www.amazon.co.uk/dp/9189207211/ref=sr_1_19?crid=3J8UL0PCYVSFJ&keywords=pia+lebsund&qid=1640081053&sprefix=pia+lebsund%2Caps%2C86&sr=8-19   https://www.youtube.com/watch?v=GiURgl05nM8

Benjamins konst: såhär gick det till att skapa

By Pia Lebsund

Next we'll review your book to ensure it meet KDP's guidelines for book details, content, and quality.

If it passes our review, it can take up to 72 hours to be available for purchase on Amazon. If it doesn't pass our review, we'll email you.

During the review, the book will appear as "In Review" on your Bookshelf. You can change your book details, content, and pricing after the review's done but you may have to resubmit your book to ensure it meets our guidelines.

Benjamins konst-såhär gick det till att skapa uppdaterad från 2015.Nu med 30 uställningar som vi gjort 26 .Video, bild och text ägs av Pia och Benjamin Lebsund och är koperingsskyddat material.

Benjamin lärde sig aldrig att läsa eller att skriva i skolan. Det har varit en kamp med att hitta hur han ska kommunicera och jag försökte med bild och form som varit räddningen. Vi har haft tjugosex konstutställningar och sedan år 2015 gör vi hans sagoböcker där han berättar och vi båda illustrerar. De kommer till under skypningen. det tar lång tid att få ihop en saga.Vi har nio sagor på svenska och en på engelska. Han har arbetat med temat från våra sagor på sin dagliga verksamhet i måleri, keramik och andra uttryckssätt. Logopeder från habiliteringen har försökt få honom att återberätta med mindre lyckat resultat och när han flyttade hemifrån prövade vi text telefon men han visade inget intresse att visa teckningar. Han hade svårt att berätta vad han gjorde på jobbet och hemma. Efter flera års trevande provade jag sagor och han gillade julgranskulor så började jag besjäla dem med djurmotiv och då blev det kul för Benjamin att berätta om dom. Jag försökte ta med dom i det han gjorde på dagarna, men behövde få veta vad de gjort genom att man skrev ned detta. Nu får han inte fortsätta längre med keramiken på den dagliga verksamheten.

I Huddinge får vissa barn blomma ut när de provar bad med massage och olika färger som strålar i vatten. Det jag tillför är kunskap om hur barn bör förberedas inför badet, med individuell anpassning. En förälder berättade glädjande att hans son kunde säga några ord efter detta. Jag blev väldigt rörd och kände att jag var på rätt väg och fortsatte med att

erbjuda andra alternativ inom uppdragsgivarens intressen.

Det blev en tidig grupp med Aspergers syndrom, som fick börja skriva en tidning tillsammans med en datapedagog Anita Hildén som jag anlitade. Det var föreläsningar med Elisabeth Fernell och vissa personer från Opleidecentrum från Belgien. Huddinge fick ett första kunskapslyft om autism från mig.

Det blommade upp skolor, korttids och gruppboenden. Detta spred sig till Vallentuna och Täby där jag arbetade på samma vis. Jag arbetade med Benjamin med kulturaktiviteter på hans fritids under hans högstadieperiod då den delen var försummad i skolan där han gick i Täby.

Parallellt skissade jag på ett pilotprojekt med min tidigare kollega fru Nordin på skolförvaltningen. Vi försökte lobba in idén på Lindeparken. Då fanns ingen specialpedagog anställd på förvaltningen eller Lindeparken med inriktning autism. Detta var år 1997 till 2000.

Någonstans därefter anställdes Inger Nilsson på skolförvaltningen som första specialpedagog med inriktning autism. Det fanns fortfarande ingen sådan kunskap på Lindeparken när Benjamin började i pilotprojektet hösten år 2000. Då var han ensam med en elevassistent Peter som hade jobbat på korttidshemmet Lyckan i Täby där Benjamin hade slutat.

De fortsatte och Benjamin fick sluta. Det brast i mig då vi lämnades utan stöd. Det här ska ingen behöva uppleva. Benjamin gick i gymnasiet och skolplikten gäller bara i nio år. Det hade inte fungerat nämnvärt bra innan heller, då jag ständigt behövde hoppa in som konsult och ta över hans undervisning utan betalning och med tjänstledighet. Det pågick ända till mitten av högstadiet. Är

det så vi föräldrar med barn till funktionshinder ska ha det när familjer med friska barn kan kräva skolplikt? Iså fall,

varför får vi inte betalt för våra tjänster? Andra familjer kan jobba och tjäna sina pengar medan vi måste ta tjänstledigt och förlora vår inkomst och senare arbetet. Då gick det inte heller att anmäla detta till Skolverket att ett barn blev mobbat eller kränkt. Idag får barn ersättning och upprättelse som mitt barn aldrig fick. Parallellt arbetade jag med handikapp politik inom kommun och landsting och försökte verkligen få upp beslutsfattarnas ögon för detta. Jag hjälpte andra men vi fick själva ingen hjälp. Detta fick konsekvenser för mig och min hälsa. Jag fick timarvode för att arbeta med honom på fritiden som inte var underlag senare för beräkning av a-kassa och ATP. Jag förlorade dessa rättigheter i nästan tre år till en minimal ersättning.

Tvärtom fick jag anvisningar från miljöpartiet att strikt hålla mitt privatliv från mitt politiska kall. Vilket jag också gjorde. Jag verkade för samhället och priset var att jag inte kunde hjälpa min egen son och mig själv. I demokratins namn trodde jag att andra partikamrater eller partier skulle hjälpa oss,

Men, där hade jag fel. Ett undantag var Kristina Axén-Ohlin som lade ett gott ord för Benjamin när hon var socialborgarråd i Stockholm för Moderaterna. Detta har jag uppskattat och detta påverkade också att efter sexton månaders väntan på gruppboendeplats avslutades med att min son fick sitt boende i Uppsala. Det gjordes stora nyheter av när journalisterna i Etiopien fängslades i fjorton månader. Då kan många sätta sig in i detta hemska.

-. Men det saknas empati att sätta sig in hur det känns, att som förälder bo på ett pensionärshem som underårig i en lång tid och upprätthålla sitt hem med främmande bemanningspersonal såsom ett gruppboende. Detta tvingades jag till av stadsdelsförvaltningen på grund av Föräldrabalken. Stadsdelen tvingades inte själva till en human placering och väntetid.

Observera att jag i fyra års tid hade hjälpt stadsdelen med olika politiska gärningar. Kulturhuvudstadsåret 1998 initierade jag ett operaprojekt med Stockholm operaunderground som gjorde att barn med kommunikationshinder, barn från invandrare, och operasångare gjorde ett nummer om katter och möss som var mycket uppskattat på Vår teater i Skärholmen.

Jag initierade en tillbyggnad i Slättgårdsskolan för barn med kommunikationshinder. Jag initierade uppföljningar för barn som var med operaprojektet. De fortsatte med cirkus Cirkör. Jag var mycket aktiv med att ifrågasätta vissa placeringar för barn och kompetens hos uppdragsgivare och besökte flera gruppboenden och ifrågasatte kvaliteteten.

Efter att jag hade jobbat med Benjamin med att komma i gång med fritidsaktiviteter med inriktning skapande under hela högstadiet som anhörigstödjare på Östra Vallabrink, återstod enbart den lösningen. Benjamin gick bara i skolan där de dagar han kom hem till mig. Andra dagar gick han till korttidshemmet på Lyckan år 1997–2000. Parallellt jobbade jag som konsult från 1996 och senare även i Täby. Då skickade föreningen en person att undersöka vad jag coachade i. Den gången var det barn med ADHD och jag blev ifrågasatt hela tiden under mötet av denna dam som lämnade besked till föräldrarna som ägde Lyckan. Det var styrelsen ledamöter som ägde Lyckan som begick jäv genom att ta pengar från de utanför styrelsen för att ge till sina egna barn. Peng per barn budgeterades om. Jag talade om detta för stadsdelen som inte vidtog några åtgärder.

De tålde inte att jag hade en egen coachning i Täby

samtidigt som de hade en annan inriktning på korttidshemmet. De drogade ned min son utan min tillåtelse. Anna hade honom i vattenpölar för att han inte skulle bli för stimulerad. De ansåg att min son var för stimulerad av mig. Jag ville anmäla detta men blev avrådd från att göra detta av habiliteringen autism. Senare när jag var politisk mer aktiv inom handikapp politiken för Stockholms läns landsting och kommun i som handikappråd kom flera av dem och försökte få fördelar. Det var en hemsk tid.

Benjamin började på elevhemmet Hörningsnäs på 50 % för att fortfarande kunna bo hemma med mig. Jag behövde också tid att återhämta mig från utbrändhet och chock över olika situationer. Detta höll knappt ett år. Sommaren efter blev han även utslängd därifrån. Jag fick inte heller veta vad som hänt där. Även där ville jag anmäla detta men blev avrådd från stadsdelsförvaltningen att göra detta.

Nu ville ingen ha min pojke i Stockholm som avlastning eller elevhem. Han var då sjutton år gammal. Ett bemanningsbolag Barn och Ungdomsgruppen började jobba med honom i mitt hem, då det inte fanns något annat alternativ. De hade ingen utbildning och fick dålig handledning. Stadsdelen lovade att hitta ett bra boende. Jag försökte göra det bästa under vänteperioden med bemanningspersonalen. Jag betalade bio, teaterbiljetter för att två personal med mig och Benjamin skulle kunna få göra trevliga saker och återanpassa honom till det som han mådde bra av. De hade restriktioner vad de skulle hjälpa honom med. Men även där drogade de ned honom utan mitt tillstånd. Om jag skulle anmäla dem hade jag ingen hjälp alls innan gruppboendet. Jag berättade detta senare,

för socialborgarrådet då jag satt i samma handikappråd som hon. Hon förstod detta men kunde inte hjälpa mig på grund av jäv. Till slut satte hon ned foten så Benjamin fick en plats med pedagogik KBT som då hjälpte honom med sitt tvångsbeteende.

De försökte bli av med honom och hittade ett alternativ i Boden som jag tackade nej till. I hela hans liv hade jag kämpat för att han skulle bo nära mig och ha närhet till kulturlivet. Vi tittade på en del andra ställen, men efter sexton månader hittar LSS-handläggaren det boende som han fortfarande bor och trivs i. Jag fick förhållningsorder att inte ifrågasätta något. Om jag gjorde detta skulle min pojke skickas hem och jag skulle inte få något stöd. De hotade mig. Hela första året var mycket svårt för mig.

Den tolfte utställningen

Benjamin och jag skapar när vi träffas i mitt hem som gjordes om till en gruppbostad. Jag verkar som fritidspolitiker inom handikapp och vård för miljöpartiet.

Där tycker borgarrådet att det är coolt att jag agerar för dessa frågor från pensionärshemmet. Jag bestörtas över detta men jag kämpar vidare. Utan stöd från någon politiker och jag är bakbunden. Jag bor i stället för Benjamin i Frösundas servicehem där pensionärer, grovt kriminella och förståndshandikappade bor. Jag har det som övernattningslägenhet då jag är väldigt aktiv i valarbetet år 2002. Benjamin har en utställning i Skärholmen där olika konstnärer ställt ut sina verk 2001. Senare bilder som Benjamin tog fram för miljöpartiet. En bild där jag sitter vid hans bord och ser hur han målar en figur för affischerna. Benjamin har inget stöd med sitt måleri på boendet. De saknar intresse och kunskap. Det är en kamp med att behålla färger och material i ordning. Mycket förstörs i onödan på grund av okunskap. Det första året får Benjamin jobba i ett dotterbolag EBK, med att packa in plastpärlor.

Den tjugofjärde utställningen

Utställning på Folkkulturcentrum år 2012 mer tavlor och keramik.

För fjärde gången flyttade den dagliga verksamheten där han fick en konstnärlig ledare Lina som höll i måleriet. Jag fick inte ta kontakt med henne om de önskemål jag hade utan Benjamin skulle lära sig efter att hon prövat hans färdigheter. Det dröjde lång tid innan jag fick veta hur det skulle bli med keramiken. Flytt skedde fortare än planerat

och till hösten år 2013 besökte Benjamin och kontaktperson Linda, Skaparverkstan för tredje gången. De hade inte planerat med avskild plats som fanns med i planeringen, men Linda löste detta ändå. De trevade fram med att skapa. Sedan fick jag en förfrågan över om Benjamin fick vara med och använda keramik färger som jag skrev på. Jag ville att Benjamin skulle skapa som han gjort med Barbro och skickade bilder både till den dagliga verksamheten och till stadsdelsförvaltningens LSS-handläggare som styrkte att det skulle man jobba efter. Varje månad skickade jag dessutom bilder från Blås och knåda på material att inspireras av. Jag gick själv på keramikkurs för att lära mig metoden från år 2012.

Nu fick jag kunskap och kunde ställa de rätta frågorna. Hösten år 2014, fick jag ett ultimatum av Benjamins dagliga verksamhetschef att han skulle slängas ut från den dagliga verksamheten för att jag ställde för stora krav. Några månader senare var det dags igen med att hota min son om att slängas ut igen. Då blev jag orolig och kontaktade föreningen autism i Uppsala. Jag drev på med anmälan och fick stöd från föreningen som tryckte på LSS-handläggaren med att Benjamin skulle få stanna. Han trivdes ju. Det hela var mycket påfrestande för mig och jag fick hälsoproblem och hjärtklappningar. Problemet var inkompetens att skriva genomförandeplan och anpassa Benjamins individuella plan till verksamheten från

den dagliga verksamhetschefen.

Vill du se bilderna.Köp boken för mindre än 10 kr i 18 timmar till!!!!

Det finns ett mönster där man tar bort olika uttryck för Benjamin.Kolla vad man gjort med keramiken.Den är också borta nu. Man startade upp Dv efter Benjamins individuella plan.Lss-handläggaren tog elever från Ottelinskolan som ajg skapade en estetisk inriktning för att fortsätta på Dv som Benjamin var på. Jag fick ingen ersättning för detta. Man tar bara för givet att ajg gratis ska ställa upp. Men min sons verksamheter drar de in på. Sedan är et också avundsjuka som finns av föräldrar som aldrig gjort något för att utveckla sina barn och skyller allt på alla som blir avundsjuk på när man dragit i alla trådar och ställt upp gratis med sina kunskaper.De har inget att bjuda på, men vill bara ha. De vill gärna behålla sina jobb utan att anstränga sig för sina barn. Om jag tänkte så skulle min son inte ha utvecklats alls.Sedan ahr vi parasiter som lyckas få igenom korttidshem och fuska fram pengar på andras bekostnad som föräldrarna i Täby kyrkby som också var med i styrelsen i Stockholm och var jäviga,men ingen satte dit dom.Ingen vågade.Jag försökte få en granskning,men ingen vågade från HSO. Försökte med att andra föreningar skulle få upp ögonen,men de blev motarbetade.De söndrade så min son fick något i Stockholm och I Uppsala har de också försökt söndra. De har ju haft rasbiologiska institutet och man undrar hur många som har haft släkt som sysslat med sådant under kriget?

Jag har tränat, form och perspektiv och ser att han tappat en del sedan de dragit in på konstnärlig handledare på DV. Visar en del videon. Jag ha lagt ned ett hästjobb på att få Benjamin att uttrycka sig med bild och form och då ska inte andra förstöra hans uttryck. Jag har träffat många som arbetar inom särskolan med autism .Tyvärr så har de bristande kompetens vad gäller att lära ut kommunikation på olika sätt.

Det värsta var när en lärare på Östra Vallabrink tvingade min son att förstå hennes usla blyertsteckningar när han skulle duka och bestraffade honom när han inte gjorde detta. Hur kan man vara så korkad och egoistisk? Jag tror hon ville visa vad skåpet skulle stå och hämnas på mig genom min son. Tyvärr har vi haft flera sådana sopor genom åren.

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan