19. nov, 2021

Uppdaterad e-bok Benjamins konst-såhär gick det till att skapa

Jag har uppdaterat e-boken med mer källor och fler utställningar. Jobbar på den tryckta versionen nu.

Congratulations!

Benjamins konst: såhär gick det till att skapa

By Pia Lebsund

$10.59 USD är ute så ni kan köpa och läsa boken. 

Jag kämpar med min son sons rättigheter på hans dagliga verksamhet. Ivo anmälningar både i Uppsala och Stockholm,samt DO-anmälningar.Så trött på att jag måste kämpa. Klippte mig i onsdags hos Klippoteket och varit kund där sedan 30 + år.Systern till Teo har en son med autism och ska börja särgymnasiet. Han får välja mellan flera yrkessinriktningar.Tänk om det var så när Benji skulle välja.Det fanns bara förvaring då.Jag har kämpat mig alldeles blå.Nu har jag stressmage och fått medicin.Så ska det inte vara. Demokrati utredning och Barnkonventionen samt andra lagar och förordningar följs inte. Jag tvingades att bygga upp en estetisk inriktning och lobbade in det på Lindeparken.Han slängdes ut därifrån trots våra enorma insatser. Idag kan elever gå på Lindeparken som numera ligger i stadsdelen som jag verkade i.Vi fick skit och andra får njuta våra frukter.Samma stadsdel motarbetar oss. Den härboken visar hur vi kämpat i skitlandet Sverige som har en skendemokrati.

1

Pia Lebsund jag håller med dig fullständigt. Det är inte så lätt. Många motgångar och skit när man kämpar för sin rätt. Du är modig att prata öppet om det och kämpa vidare. Du är hjältinna

1

Tack Julia Simon.Jag trodde på demokratin och har drivit dessa frågor som förtroendevald men när min egen son blev utslängd från en verksamhet som jag helt stöttat utan ersättning går luften ur mig .Detta hände år 2001 på våren och han fick vänta i 16 månader innan han fick sitt boende. Stadsdelen ville splittra oss och skicka honom till Boden.Tack så mycket för det Skärholmen som ajg gjort så mycket förr.Sedan påpekade jag brister i boendet men hotades med att då skulle han inte få något alls av Lss-handläggare så har det fortsatt. Jag har ingen man som kan stötta mig som har makt. Partiet jag tillhörde diskriminerade mig för antisemitism.Jag menar att både både min son och jag utsätts för större påfrestningar än andra på grund av vår minoritet samt att han diskrimineras för att jag ville förändra samhället till det bättre.

Pia Lebsund jag vet hur kan det vara tufft. Beundrar din passion och driftkraft. Ge aldrig upp. Jag är också ensamstående och utsattes mycket för motgångar och hah blivit själv sjuk och fattig. Elände och ensamhet. Ingen stöd i många årtal. Påfrestande.

Du är fantastisk kämpe! Eldsjäl och kärleksfull mamma. Kreativ person som söker lösningar trots allt

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan