12. dec, 2021

Benjamin och hans vänner älskar blåbärspaj tryckt bok finns nu utehttps://www.amazon.com/dp/91892072

Benjamin och hans vänner älskar blåbärspaj finns trycktPiaochBenjisböcker bok.https://www.amazon.com/dp/9189207246?ref_=pe_3052080_397514860 . 9,95 USD.E-bok ute.

Benjamin och hans vänner älskar blåbärspaj.

By Pia Lebsund, Benjamin Lebsund-Chanow

$7,41 USD

https://www.amazon.com/gp/product/B09H7P59BH?pf_rd_r=XD0C91G21HMGAMDBGB1B&pf_rd_p=6fc81c8c-2a38-41c6-a68a-f78c79e7253f&pd_rd_r=c14da271-d85c-4e7d-acf1-0937d8fbee13&pd_rd_w=QQBf8&pd_rd_wg=qpsLB&ref_=pd_gw_unk

Pia Lebsund

Det är den tionde sagan som Benjamin och jag gör och den handlarom hur Benjamin älskar blåbärspaj och nämnder detta när han vill åka hem till mig. Han berättar också vilka som ska få blåbärspaj. Lille skutt gör morotskaka och Bamse ger även jordgubbspaj till vissa.Det här är ett sätt att träna läsning. Jag försöker få honom att lära sig läsa då skolan missat det tidigare.Snart kommer provkopian på Benjamins konst-såhär gick det till att skapa där du kan läsa om hur Benji och jag kämpat för att han ska kunna uttrycka och kommunicera i bild och form. Det är det enda som burit honom då skolan totalt misslyckats i att lära honom kommunicera genom att läsa och skriva. Jag har fått kämpa för att han ska kunna kommunicera och till denna dag har jag kämpat med att det ska stå i hans genomförandeplan. Lyssna gärna vad jag läser upp i inledningen av den här sagoboken och Benjamin och hans vänner som älskar blåbärspaj.Jag är helt utsliten idag och har fått en obalans med sköldskörteln som jag försöker återhämta mig från. Trött, frusen och kraftlös. De har inte erkänt att vi byggde upp en daglig verksamhet runt Benjamin och att andra kom till verksamheten samt att man direkt rekommenderar elever från särgymnasiet han gick i Uppsala.Mer om hela processen från det Benji var liten går att läsa i boken som jag nämt ovan. De undanhåller sanningen. Jag borde ha fått en ersättning för allt det jag förändrat i Stockholm och Uppsala på bekostnad av min karriär och hälsa. De tar för givet att få allt gratis. Tänk om de skulle behöva arbeta oavlönat? Då skulle reaktioner ske. Vi går från ett maktskifte av egoism, obalans i makt till den femte dimensionen och de som fastnat i sina gamla beteendemönster kommer att känna av detta om de inte har gjort detta. Osanningar kommer fram.

Det tar ytterligare några dagar innan de kommer in på Amazon på alla ställen.Ska kolla var de är nu.Amazon.comAmazon.uk , Amazon.fr, Amazon.de,Amazon.es. Så i Usa,UK, Frankrike, Tyskland och Spanien går det att beställa den tryckta boken .Inte i I Amazon Sverige.Jag har bara två böcker som går att beställa där. Kanske bäst beställa från andra EU-länder Uk har Brexit men det gick inte för mig att beställa på annat sätt.Ursäkta svårigheterna pga av pandemin.

AMAZON.CO.UK

Benjamin och hans vänner älskar blåbärspaj.

AMAZON.FR

Benjamin och hans vänner älskar blåbärspaj.

AMAZON.DE

Benjamin och hans vänner älskar blåbärspaj.

AMAZON.ES

Benjamin och hans vänner älskar blåbärspaj. (Swedish Edition)

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan