11. nov, 2021

Love and disconnections hjälper i Love never lies.

Jag trodde inte det var sant att par kommer och utsätter sina partners för frestelser och avslöjar sina egna otrohetsaffärer och blir filmade. En musiker ställer frågor och de får se sina partners flirta och även tala kränkande om dom. Jag har bara sett början. Fortsättning följer.De flesta är i 30 års åldern men även runt 20 år.Väldigt omoget sätt att ha en relation på. Förstår inte varför de är par över huvudtaget när de beter sig som singlar.De har inga överenskommelser utan känner sig djupt kränkta när deras partners lurar dom .De spelar också på pengar om de talar sanning eller inte.Jag rekommenderar mitt stöd i boken Love and disconnections samt terapier jag erbjuder.Jag rekommenderar istället min bok som är en hjälp att reda ut liknande problem men på ett roligare och ett ett mer genomtänkt sätt efter mina egna utmaningar och dans i fem rytmer på en avancerade nivå samt bildterapi.Mina målningar tillsammans med de texter jag erbjuder från min egna upplevelse helar istället för att riva upp sår.Därefter kan jag erbjuda par terapi, sorgbearbetning, stresshantering,Medberoendeproblematik, narcissisk övergrepp, Sexuellt övergrepp m m. Boken blir kanonerbjudande som e-bok på amazon.Se länk den 15:e november.Kolla den amerikanska tiden med var det blir svensk tid. Mindre än 10 kr i ett antal timmar Sedan höjs det något.Det är så i ett par dagar. Därefter kan du känna efter hur du mår mellan 1 och 10. Mår du 1,2,3,4,5,6,7 bör du maila mig info@piaalife.se för råd av vilken terapiform som är mest lämplig för dig eller dig och din partner. Jag är försäkrad och allt är konfidentiellt. Jag debiterar per session.

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan