8. nov, 2021

Innehåll 21:a november Varför händer det mig? En stulen barndom och vad kan man göra åt detta?

Jag har haft svettiga år innan med stora antisemitiska påhopp redan från barnsben i Sverige dvs 60-70. 80.90.00,10 och 20-talet.Jag delar upp det i en berättelse kring mina föräldrars uppväxt med deras familjer och började med delar av min mamma och pappas berättelse. Jag visade också på hur du kan göra för att få stöd med din upplevelse om din mamma eller pappa överlevt koncentrationsläger genom att gå in på min hemsida och lyssna på mina videos och skriva ned dina känslor och uppskatta hur du mår så det är mätbart enligt SMART.Därefter maila mig så jag kan erbjuda dig lämplig komplementär behandling.Jag talade också vilka behandlingar jag erbjuder och när de kan vara aktuella. Jag talade om begränsingar och annat.Jag läste ur boken om min mamma och Neander Nilssons studier i Munkacevo.Jag återkopplade till pappa och sedan avlslutade jag med nutiden, dvs hur det var för mig under 90-00.10 och 20 -talet. Jag berättade om arbetsplatser, skolor, lärosäten, min politiska gärning och antisemitism. Också något om funktionshinder. Hur jag nu verkar för demokrati.

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan