16. okt, 2021

Tack Doris och Göran Nisell

Jag editerar boken, Varför händer det mig? en stulen barndom nu tack vare Doris Och Tomas Nisells fond för främjande av judiskt liv i Sverige, som gör det möjligt att göra detta och ska få hjälp med att passa in texten till bokomslaget m m. Äntligen stöd för det jag brinner för.Tänk om jag fick stöd för allt slit jag gjort i Stockholm och Uppsala för att sprida kunskap om autism och byggande upp verksamheter istället för det lidande min son och jag fått som tack?Kämpar just nu för min sons rättigheter enligt LSS,mänskliga rättigheter samt andra lagar och förordningar i Uppsala då man dragit in på aktiviteter som funnits i hans individuella plan trots att SIP plan och genomförandeplan finns.
Chefen förstod inte de frågor jag ställde på genomförandeplanen hon själv skrivit och de som vi kommit överens om i SIP. Hon hade inte ens SIP-planen och hade inte förberett sig inför mötet i onsdags med att läsa på dokumentationen som den tidigare medarbetaren gjort för att stötta Benjamin i sitt bildskapande som främjar hans kommunikation i i autism.
Det är som att ta bort all skriftlig dokumentation man behöver inför att utföra t ex sina arbetsuppgifter eller för att göra en research.
Tänk dig att någn tar bort all information du behöver för att klara din dag? Det har Lilla kulturhuset gjort med ledning av den dagliga verksamhets chefen Karin Malmlöv.
Jag skämpar nu med att få stöd atv Riksföreningen autism jurist,Brukarombudet samt en jurist . All tre är rådgivande.
Jag skulle behöva en advokat med pondus som går in och talar om hur fel Uppsala har och begära skadestånd. Benjamin och jag kan inte finansiera detta.
I åratal har jag kämpat för min sons rättigheter i Stockholm som sedan slängde ut honom när de förstört hans möjligheter genom fel pedagogik och tillvägagångssätt samt mobbning och sedan Uppsala som fortsätter i samma stil trots att jag bygger upp verksamheter.
Jag utarmas genom att tvingas göra arbetsuppgifter som de andra får betalt för men inte utför.
De skyllde detta på att det ska jag göra enligt föräldrabalken. Min son är 37 år och det finns inga andra föräldrar som tvingas öppna upp anpassade verksamheter, på skolor, fritids, arbetsplatser för sina vuxna barn som är 37 år på grund av att skolledning, ledning inom kommun , arbetsplatser, boenden ,fritids m fl inte utför sina befogenheter på ett sätt som är reglerat enligt lagen Se vad jag skriver med anledning av den omarbetande boken Benjamins konst såhär gick det till att skapa.

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan