10. sep, 2021

*Uppdaterad info Boklaunchning väsen m m 14:e september kl 17-18,Vattumannen

PDF.Svara fråga 1-24 med ett eller flera alternativ.Läs boken nogrannt,gärna flera gånger.Du får bra en chans till att svara alla rätt för att få intyg.

Ex på ungefär bilderna som är gicléer. Pia Lebsund äger alla rättigheter och det får inte kopieras.Kopieringsskyddat.

 Benjamins bok Lekfulla monster finns at titta i som blädderex och beställs via nätet. https://www.amazon.com/Lekful.../dp/B08P5XYMYJ/ref=sr_1_7...

AMAZON.COM

Lekfulla monster (Swedish Edition)

2015 hittade jag två flickor som julgranskulor. Den ena hade svart hår och den andra var blond. Jag använde dem i sagan Snövit och Askungen som är en blandning av original Snövit och Askungen. Jag tror ditt barn kommer gilla boken. Passar bra till hösten. Jag var antagen i ett individuellt anpassat forskningsprogram på Lärarhögskolan 1997—2001 i specialpedagogik. Jag forskade på kommunikation och autism. Vi har haft tjugofem konstutställningar. Sedan 2015 skypar vi och Benjamin har börjat berätta sina egna versioner av sagor. De här monstren lever i ett kallt land nära tomtarna. Drottningen är Snövit och hennes prins heter Rob.

Askungen gifte sig med en kung också och deras prins heter Tim. Största delen av året är det vinter. Draken bor nära slottet och har ett stort växthus där han odlar blommor, bär och olika grönsaker. Han värmer upp jorden med sin eld och kan också odla potatis ris, majs, sockerbetor och andra grödor.

Draken odlar allt som de behöver. Monstren tog helikoptern en dag för att åka på semester till lotusdammen. Tomtarna körde prinsarna. Det är viktigt att vattnet hålls rent och Water noose kollar detta. De använder vatten till att alstra elektricitet. Prinsarna vill leka med såpbubblor på semestern. Då kommer polisen och letar efter dem. Den blå tomten försöker hjälpa prinsarna med att använda magiska tomtebloss Polisen försökte gripa prinsarna. Men det blev värre.

www.piaalife.se © 2016,2020. Författare Pia Lebsund. Sagoberättare Benjamin Lebsund. Illustration, Pia Lebsund och Benjamin Lebsund. ISBN 978-91-982674-4-0

Kopieringsskyddet © Pia och Benjamin Lebsund äger alla rättigheter.

Digitalt enklast via länkar. Vill ni ha den tryckta versionen skickar jag länk.Finns ej i Sverige.Tyskland bäst. https://www.amazon.de/Lekfulla-monster-Pia-Lebsund/dp/9189207076/ref=sr_1_3?__mk_de_DE=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&dchild=1&keywords=pi… 

Visa mer

AMAZON.DE

Lekfulla monster

Kopieringsskyddet © Pia och Benjamin Lebsund äger alla rättigheter.Benjamin vill inte sälja sin keramik.Vi kanske ha fler utställningar så då följer dessa med,men med litet övertalning.Kanske han kan sälja dubbletter. Isåfall får jag ordna med detta vid ett senare tillfälle. Kolla gärna hans keramikbilder.

Hoppsan Vattumannen är på Femminggatan 35 inte 34 som jag skrev.Nu finns också en karta .Välkommen obs! Bara en timme så det kan bli en kort stund om det är många så fråga bara på det du behöver.boken, kurs .köp, Sedan kolla på Benjis bok .keramik.Ev mina gicléer bara 2 st. En lila och en grön kampanj betalas kontant  300 kr direkt till mig.Boken betalas i kassan hos Vattumannen.Jag har också en till lista som svarat muntligt, mail, telefon etc. Vänligen svara gärna här digitalt så man kan förbereda. Dagens fråga vet du vad Askefroa är?Läs mer o boken och kolla bilden?Kolla eventet varje dag.Ny info med ny kunskap. Vill du ha kursen.maila info@piaalife.se och klistra in kvittot på boken så skickar jag dig kursen.Svara alla rätt så skickar jag kurintyg ovan med ditt namn och datum.Observera jag har inte gjort en digital kurs pga bristande tid.utan du får en

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan