3. sep, 2021

Love and disconnections på gång

Ja Julia Simon äntligen är den editerad från USA och jag kan jobba vidare med en del småsaker .Hoppas kunna komma ut med e-boken snart och sedan jobba med den tryckta boken. Den är tänkt att kunna jobba med vid samtalsterapi, individuell och gruppcoachning till boken Varför händer det mig? en stulen barndom, men också till andra terapiformer som t ex kvinnor som varit utsatta för våldsamma män ch psykopat med narcisstiska störningar då jag har ett speciellt program framtaget av en australiensk terapeut som är också tidigare liv regression terapeut med certifiering hos CTAA

Jag har också KBT,DBT, sorgbearbetning, samtals coachning för par, NLP,PTSD, lättare psykoterapi med flera olika inriktningar att ta mig an klienter. Hypnos och tidigare liv regressioner kan jag också göra som gruppterapi.

Där tänker jag börja med några för att öka gruppstorleken och söker en annan licenserad terapeut inom just hypnos och tidigare livregressioner att assistera mig. Jag är försäkrad.

Så om du är intresserad Julia och har en mamma, pappa eller båda som överlevt eller flytt koncentrationsläger och vill bearbeta detta. Titta på min hemsida och lyssna på de minuter korta videon jag har för mamma och eller pappa. Svar på frågorna jag ställer. Tänk efter .Hur mår du i en skala mellan 1 till 10? Svarar du mellan 1-7 poäng bör du få hjälp av mig individuellt eller i grupp. https://perl-lebov-its.com

Gå vidare och titta på PDF jag gjort med ytterligare frågor som jag behöver få in för att hjälpa dig vidare individuellt med person uppgifter. Hur du mår?, .Olika diagnoser, m m. vad du behöver hjälp med.Du skickar in detta till mig på min mail info@piaalife.se och jag registrerar detta manuellt hos mig inte hos Hälso och sjukvården

Där ser jag vilken typ av behandling jag kan erbjuda dig där du är. Inte alla klarar hypnosterapi och tidigare liv regressioner. Har man svår depression med tilläggs diagnoser så är det bättre med en lättare form.

Det beror på vad det sitter men tillsammans med sorgbearbetning kan det vara en ingång ,men det kan också PTSD vara om man har detta eller t o m DBT om det är djupare beteendeproblematik.

Sedan tar ju det en massa tid för mig att göra detta och jag måste få ersättning. Jag har inte högkostnadskort då jag ingår inte med komplementär behandling i den vanliga sjukvården. Det är mer friskvård.

Terapeut Beeman hänvisar till att läsa boken Why me? A stolen childhood.Jag har också ART terapi  med Dr Libby, där b la mina bilder i boken är en ingång med rimmet jag skrivit i Love and disconnections.Man kan börja där också. Eller readings där jag har flera licenser men också från CTAA.

Det går också att komplettera mitt sätt med det du redan har, men jag bör veta vad det är och om det är bra att kombinera för dig. Jag ger bara ett generellt förslag här och det är inte personligt bara för dig utan kan gälla alla som söker mitt stöd. Jag kommer också ta upp mer på Limmud digitalt i slutet på oktober.PiaochBenjisböcker

PERL-LEBOV-ITS.COM

Perl Lebovits

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan