1. sep, 2021

https://www.facebook.com/events/577457503499129 Benjamin har i Lekfulla monster tagit med en kopplin

https://www.facebook.com/events/577457503499129 Benjamin har i Lekfulla monster tagit med en koppling från vår första saga Snövit och Askungen.I lekfulla monster så bor alla monster ,Snövit med familj samt Askungen med familj i Snölandet. Snövit med familj bor i samma slott som Askungen med sin familj Askungen bodde ju i Snövits slott med sin mamma när hon var liten. snövit har i vissa sagor beskrivits som en fé och hennes svärmor som en häxa. Sedan har vi ju dvärgarna. Men i lekfulla monster så tillkommer flera som bor i ett växthus nära slottet och draken skyddar växthuset och smälter ned snön för att odla grönsaker. Läs skillnaden på älvor och féer i min bok Väsen och kolla på Benjamins underbara böcker, keramik och illustrationer. Här har jag med både svenska och utländska titlar till Lekfulla monster och Väsen.PiaochBenjisböckerLearningmoreskills Benjamins artPiastavlorVäsen MemospelBenjamins konst-Kontakt

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan