29. aug, 2021

coachning inom autism begränsad tid för föräldrar.Coachning för specialpedagoger som arbetar självst

Jag och min son illustrerar själv våra böcker,Han berättar och jag skriver.Vi båda ställer också ut vår konst,Han i keramik,bild och i annat material. Jag i bild,keramik och ibland smycken. www.piaalife.se och vi launchar den 14:e september på Vattumannen i Stockholm.Se event länk nedan. Benjamin har autism.Jag har också gjort ett specialpedagogiskt dataprogram för barn med autism. dör jag illustreret, programmerat, designat och pedagogisk arbetat med.Testat och forskat inom autism.Inom varumärket Benjioch polarna.Jag har också en egen specialpedagogisk och komplementär metod Module 1,2,3 och har haft kurser internationellt i 3 år nu på tre nivåer för proffs, föräldrar och nybörjare.Nu väljer jag att gå vidare genom idividuell och gruppcoachning samt att professionella har en möjlighet som är specialpedagoger med minst tre år utbildning att försöka göra uppgifterna, med journalföring och alla övningar samt videofilma detta på en elev med autism och skicka in framstegen till mig efter att de har köpt boken Learning more skills in autism.Have a better life for professionals. De måste maila mig info@piaalife och sedan skicka materialet via Google drive eller liknande.På USb sticka. till mig på info@piaalife.se. Därefter om jag bedömer att de förstått fritidsaktiviter i Module1,2,3 som även kan användas i en skolmiljö eller korttids m fl ställen så licenserar jag från Piaalife academy.Det kan ta tid beroende på eleven. Minst ett år innan alla uppgifter har genomförts och resultat kan påvisas för en högfungerad autist som aspberger, men räkna med några års arbeten, minst. föräldrar utan utbildning behöver antingen individuell eller gruppcoachning och bör vilja vad som är viktigast att göra framsteg att jobba med från boken. Även det kan ta lång tid och de bör tänka igenom om de har tid och råd att göra detta. Jag måste ta betalt för mina omkostnader. Jag har inte längre möjlighet att arbeta ideellt, då jag snart är heltidspensionär och har begränsade krafter så kommer detta bara gälla en kort tid för föräldrar.Learningmoreskills Module1,2,3info

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan