15. aug, 2021

Köp Väsen på launchning och få kursen gratis.Bara 20 böcker finns där.

Sådär 24 frågor med olika ämnen på boken Väsen. De bilder som är där är inte nödvändigtvis samma som texten. Lite lurigt är det. Sedan kommer frågor som svaras med olika alternativ för frågor 1-24. En del frågor kan ha flera svar. Det är enklast om du gör kursen efter du läst boken. Jag kommer ha 20 böcker till försäljning på launchning. Ni alla som köper boken där får gratis kursen. För att få en licensering behöver ni svara rätt på alla frågorna. Ni behöver läsa boken noggrant. Före er som inte får boken på launchningen får ändå möjlighet till att få kursen om du kan visa att du köpt den tryckta boken genom att skicka kvitto till info@piaalife.se. När du köpt boken skriver du upp ditt namn och email adress till mig på launchningen så skickar jag kursen till dig. Detta gäller köp av den tryckta boken- Den finns också på Amazon.se. För dig som köper den digitala boken som också finns på amazon.com kan få köpa kursen för resterande summa .Mellanskillnad mellan den tryckta bokens kostnad och det du betalade för den digitala kursen. Skicka kvitto på den digitala boken så kan du köpa kursen för mellanskillnaden. Kampanjpris mellan den 14:e september till den 24:e september) Sedan kommer kurs priset att gå upp.

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan