10. aug, 2021

My courses CTAA certified on Autism discount on Udemy now.

10 Augusti 21

Hej

Jag uppdaterar boken. Benjamins konst-såhär gick det till att skapa som jag skrev 2015 och ser att mycket har inte ändrats sedan dess. Boken visar på hur jag genom bild och form uppmuntrat min son till att ha ett språk och att kunna förmedla sig i sin omvärld.Detta har man inte lyckats med i skolan.Han fyller snart 37 år.Vi har haft 25 konstuställnningar och gjort nio sagoböcker där vi båda illustrerar.Benjamin har autism och han lärde sig aldrig att läsa eller skriva i skolan.Han gick anpassade särskolor för elever med autism.Jag har också studerat vid Lärarhögskolan och tanken var att jag skulle fortsätta med mina forskarstudier men blev inte finansierad på grund av att jag inte hade en man som privat finansierade mig sa den kvinnliga professorn år 2000. Jag initierade också en estetisk inriktning för ungdomar med autism på Lindeparken efter tre år lobbande med särskole enheten på dåvarande skolförvaltningen.Där fanns inte kompetent personal så de behöver coachas. Det kraschade och min son fick sluta skolan efter två år. Det finns stora brister i att kommunicera med autism och alla kan inte lära sig läsa eller skriva med de metoder som man använder i skolan.Då konsensus är så begränsad så går flera ut utan möjligheter att kommunicera. Jag undrar om ni vill att jag ska berika Konstfack med mina kunskaper på någon av era kurser eller utbildningar med specialanpassad nisch? Jag anser att vanliga lärare med specialpedagogisk kompetens kan inte lära ut att kommunicera och det är allvarligt.Vi har gjort nio sagoböcker där han berättat genom skype.Sedan har vi båda illustrerat.Det började jag med år 2015. Fram till 2021 har vi också tryckt våra sagoböcker som finns på  https://www.amazon.com/s?k=pia+lebsund&ref=nb_sb_noss_1

Sedan hösten 2018, har jag också internationella kurser om autism som är CTAA certifierade Learning more skills in autism for professonals Learning more skills in autism for mms and dads.have better life, Learning more skills for newbies. Som har 4,5 av 5 pong i reviews  https://www.udemy.com/courses/search/?src=ukw&q=pia+lebsund Just nu kampanj på min metod .Den öförsta för akademiskt utbildade inom autism med tre års erfarenhet,föräldrar ingen utbildning,inte heller för nybörjare. Från min copyrightade metod Module 1,2,3. Bok finns att se sedan 2015 på Amazon länken ovan. 

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan