5. aug, 2021

Nu är jag cert.pastliferegression for groups, en mamma/pappaPERL-LEBOV-ITS.COM 20210803_112409-mp4 s

Idag börjar jag göra en introduktionskurs Hur var din mamma som överlevde koncentrationsläger .Det är för dig som vill bearbeta detta. När du svarat på alla mina frågor efter reflektion så skriver du ned svaren och kontaktar info@piaalife för individuell terapi/coachning.Jag kommer ha föreläsning och gå vidare på Limmud i Okober.Just nu håller jag också at lära mig grupp coachning och tidigare liv regressioner. Vänta tills jag är klar med det tekniska.JAg har precis börjat så kasta dig inte och tro att det är klart på en gång. Vänta.

PERL-LEBOV-ITS.COM

20210803_112409-mp4

Jag försöker lägga upp en till video som du ska besvara och lösa tekniska saker.Vänta. Du kan börja lysna på den här första och svara.Det kan ta tid och känslor kan komma fram. Lycka till.Observera detta är bara för dig som haft en mamma som överlevt koncentrationsläger i första hand.Men även en mamma som varit gömd under koncentrationsläger. I första hand tänker jag att du är kvinna,men du kan ha haft detta även som man.Jag kommer också göra ett avsnitt för dig som haft en pappa som överlevt konceetrationsläger. Läs gärna Varför händer det mig? En stulen barndom på senska som finns digitalt på Amazon.com att ladda ned.Den engelska versionen finns att köpa på Amazon.se som fraktas hem.Jag jobbar med att trycka den svenska versionen och söker sponsring då den engelska kostade mycket tid flera år och resurser att göra som egenutgivare. glädjande är boken referenslitteratur på Forum för levande historia i Gamla stan och finns även på Stockholms och Solnas stadsbibliotek att låna.Observera att det är den engelska versionen. Why me? A stolen childhood. Jag har också rekommendationer från terapeut Beerman som rekommenderar boken från Östersunds Limmud i våras. Skåne,Danmark och Skandinavien deltog och några Stockholmare. Jag kommer igen att gå ett steg vidare i årets Limmud digitalt i slutet på oktober.

 https://www.amazon.com/s?k=why+me+a+stolen+childhood&ref=nb_sb_noss_1 https://www.amazon.se/s?k=why+me+a+stolen+childhood&ref=nb_sb_noss

Jag jobbar också med min andra version av Love and disconnections som just nu editeras i USA av en amerikansk editor då svenskar inte kan tillräckligt bra engelska enligt min uppfattning.Den har beröringspunkter med Why me? A stolen childhood. https://perl-lebov-its.com/20210803_160955-mp4/ Den andra video är här nu. https://perl-lebov-its.com/20210803_163309-mp4/ för dig med en pappa som överlevt koncentrationläger. Ska gör en till video.

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan