27. jun, 2021

Recension av Snövit och Askungen ,Ylva Ekdahl, författare, coach och verksamhetsutvecklare

Recension Snövit och Askungen Pia Lebsund skriver sagoböcker tillsammans med sin son Benjamin. Benjamin har autism och hade under en period inget språk. Stor frustration över icke-fungerande skolor gjorde att Pia tog fram en egen metod för att hjälpa Benjamin utvecklas och även hitta språket. Här illustrerar Benjamin och Pia sagorna Askungen och Snövit, som i boken slagits ihop till en. Benjamin berättar för Pia hur han uppfattar sagorna, han uttrycker sig och berättar historierna på ett nytt sätt. En enastående prestation. Inspirerande bok för föräldrar med barn som har autism och en trevlig sagobok med fina bilder för de minsta. Ylva Ekdahl, författare, coach och verksamhetsutvecklarePiaochBenjisböcker

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan