24. jun, 2021

Glad midsommar Happy Solstice,strawberry Full moon,

Glad midsommar Happy Solstice,strawberry Full moon,Ylva Linnea Wahlström

Sophia Belletti

Marita Nyström

Santbhahwandas Bhagwandas

Rosalind Walters

Forhad Khan

.Låt det nya ljuset svepa in i världen till en bättre plats.Blås in det nya och blås ut det gamla och med detta pandemin! Hoppas ni alla mår bättre.Benji och jag är färdigvaccinerade sedan 2 veckor men jag har fått backslash två gånger med ordentliga förkylningar. På bättringsvägen nu. Jag har också haft Solstice med #Eva Ariala Lindberg #tulipcenter Jerusalem och hennes vänner för att knyta en ljuscirkel runt Jerusalem och sedan hela världen för fred i världen. Jag har också varit med i andra ljus cermonier och är intierad Godess/priestess m m. Vi har haft sommarsolstånd och ikväll är det jordgubbs fullmåne med nya krafter och fruktsamhet. Låt oss skörda ljus,kärlek,liv och hälsa för allt på vår jord. Amen

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan