21. jun, 2021

Ny blogg och hemsida Perl Lebovits

https://perl-lebov-its.com/

Just nu ser bloggen ut såhär. Det är också hemsida som jag bygger då perllebovits inte funkar att komma in. Stora problem.Kurerar mig från min förkylning. Inte så kul när andra är ute och badar men så är det.

Jag mår Bättre ivarje fall. Jag kommer ha försäljning av Benjis och mina t-shirts också som jag säljer för att sponsra bokutgivningen av den svenska versionen Varför händer det mig? En stulen barndom. Jag har inte fått något stöd för den engelska versionen där Engelsk editering av Why me? A stolen childhood som kom ut 2019 lagom till invigning av Judiska museét på nationaldagen för två år sedan i Gamla stan.

Sedan dess har jag hållit föreläsning om den på Limmud november 2019. Sedan utbröt pandemin. Jag har lyft den under den danska och Skånska Limmudmötet i våras och har fått stöd av psykoterapeut Beerman som numera bor i Danmark . Why me? har varit omfattande att skriva 10 år samt editering av bokomslag och annat. Boken finns nu som referenslitteratur på Forum för Levande historia jag har recensioner och väntar på fler.

Jag erbjuder terapier för dig som är andra generationare som jag till överlevande från koncentrationsläger och kommer också att erbjuda gruppterapi. Både medium och rabbiner förordar tidigare livregressioner som jag hänvisat till Jag är avancerad tidigare liv tereapeut och hypnosterapeut och kan ge dig enskild behandling, men snart också på gruppnivå. Jag håller på med en fördjupingskurs just nu. Dessutom erbjuder jag KBT, DBT, NLP, sorgberabetning, stressbearbetning om du har PTSD. medberoende av olika slag., par rådgivning, lättare form av psykoterapi, positiv psykologi, kunskap om neuroplastiticitet som gör att jag kan underlätta för dig hur du ska hjälpa dig själv med dina tankar. Jag erbjuder också viss form av ART therapy som kan vara en form av bearbetning också.

Allt detta jag erbjuder dig har jag själv inhämtat och bearbetat sedan slutet av 1980-talet som klient och sedan byggt på med kurser av olika slag.

Jag hittade inte en lämplig form själv som stöttade mig utan jag har sökt om hjälp för bearbetning runt hela världen. Sverige är ett litet land med litet utbud för sådana som oss andra generationare. Jag kanske kommer att arbeta med readings också då jag har flera certifikationer för att fokusera på en bild och kunna berätta. Jag har gjort också egna orakelkort som jag använt under min friskvårdsterapeut utbildning 2004-2005 på mina kolleger i friskvårdssamtal.

Just nu arbetar jag vidare på detta i boken Love and disconnections som också är en fördjupning av dessa känslor. Mina orakelkort Silver moon samt Love and disconnections kom till efter 15 års dansande med five rythm i USA, England och i Sverige där olika känslor kom upp efter olika övningar. Tanken var att jag skulle bli lärare men jag fortsatte inte. Istället har jag använt kunskaperna där jag krackelerades i bearbetning och i mina terapiformer jag erbjuder. Det var en mycket tung utmaning som inte alls hade med andragenerationen i sig att göra utan med mina utmaningar i livet.

Till en början såg jag inte kopplingen. Det var som ett lager av lökskal jag skalade bort till jag kom till kärnan. Ingen annan jag känner har gjort en liknande resa som jag. Dessutom har jag ett barn med autism som har varit en stor utmaning som också berikat min förståelse för livet.

Det finns också en koppling mellan antisemitism och autism som är mycket svår att förstå. Men det förekom experiment på judiska autistiska pojkar under nazi Tyskland och innan av forskaren Asperger. Han emigrerade senare till USA och där fortsatte detta.

Asperger är en diagnos idag som jag tycker är motsättningsfullt. Det finns en mycket omfattande bok om detta som jag tar upp senare när det blir aktuellt.

Jag känner också att Sverige inte tagit rätt på sin verkliga historia om antisemitism under andra världskriget och därefter. Hur man ansåg sig som en överlägsen ras och uteslöt judar. Judar skickades tillbaka til koncentrationsläger. Jag känner att det finns fortfarande kvar, men man har valt att inte tala om detta. Jag har hört detta i terapi att vi judar har ett speciellt beteende som kan vara störande. Ja, du läser rätt. Det finns också en sådan uppfattning hos vissa psykoterapeuter, läkare, lärare för att nämna en del yrkeskatergorier idag.PiaochBenjisböcker

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan