16. jun, 2021

Varför händer det mig? En stulen barndom nu på Amazon.com

E-boken finns nu på Amazon.com och du kan köpa den där istället för på Adlibris kostar nu 10,59 USD. Kampanj om ett par månader. Du kan läsa mer om den genom att klicka på länken och boken. Jag har inte råd att pröjsa massor för att göra e-böcker som sedan går till bibliotek över landet .Det ger så litet klick och jag försökt e ha författarträffar och e har inte visat något större intresse. Jag har kämpat i 25 år i egen regi med avbrott för sjukdom, arbetslöshet och andra trauman i alla år och inte haft en regelbunden inkomst som många av er haft. Detta på grund av att jag stöttat min son och satt ned foten när jag såg att barn med autism inte fick fritidsaktiviteter. Jag frystes ut från skolförvaltningen. Därför behöver jag sponsring om jag ska trycka boken på svenska.

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan