12. maj, 2021

Jag erbjuder dig att recensera mina böcker i 3 olika kategorier

Jag erbjuder dig att recensera olika kategorier av mina böcker.Läs igenom först innan du mailar till mig.1.Du bör vara insatt i autism och själv kanske vara journalist eller författare. Vi har skrivit och illustrerat nio svenska sagor och en engelsk saga samt illustrerat dem.

2.Vad gäller Varför händer det mig? en stulen barndom som är en fiktiv biografi bör du bara insatt i historia kring 40-talet i Europa och i Sverige gällande antisemitism samt strömningar idag kring antisemitism samt kunna sätta dig in i svåra situationer med gripande känslor som jag skildrar. Det handlar också om hedersrelaterade våldskildringar och utfrysningar. Det finns en recension från en teolog och folkbildare och andra är på väg.Du bör vara intresserad av ämnet och gärna författare, journalist elelr liknande samt kunnig inom de ämnen jag tar upp.

Vad gäller Varför händer det mig? en stulen barndom som är en fiktiv biografi bör du bara insatt i historia kring 40-talet i Europa och i Sverige gällande antisemitism samt strömningar idag kring antisemitism samt kunna sätta dig in i svåra situationer med gripande känslor som jag skildrar. Det handlar också om hedersrelaterade våldskildringar och utfrysningar. Det finns en recension från en teolog och folkbildare och andra är på väg. Du bör vara intresserad av ämnet och gärna författare, journalist eller liknande samt kunnig inom de ämnen jag tar upp. Du bör vara insatt i historia kring 40-talet i Europa och i Sverige gällande antisemitism samt strömningar idag kring antisemitism samt kunna sätta dig in i svåra situationer med gripande känslor som jag skildrar. Det handlar också om hedersrelaterade våldskildringar och utfrysningar. Det finns en recension från en teolog och folkbildare och andra är på väg. Boken kommer bli referenslitteratur på Forum för Levande historia .

3.Vad gäller Väsen så är det en kombinerad fakta bok med fiktion där jag beskriver skillnaden mellan keltiska och svenska väsen framförallt med betoning från de kurser jag tagit hos Doréen Virtue. Där kan det vara bara bra om du kan den nischen antingen som religionshistoria, occult utbildning eller liknande och gärna vara journalist, författare eller liknande.

Här är bokomslaget på Väsen (svensk version) och den engelska versionen. De finns på Amazon.com.se,de,it,adlibris, Bokus m m. Men du kommer få recensionsex av mig som Pdf om du väljer att recensera Väsen.3.

Varför händer det mig? En stulen barndom.2.Boken kommer att vara referenslitteratur på Forumet levande historia.

Kan vara en bild av 1 person, bok, blomma, utomhus och text

Maila, info@piaalife.se Jag erbjuder också internationellt licensierade kurser inom autism på min metod. Jag har forskat specialpedagogik, konstterapi och har CTAA licens på komplementära terapier. Mina kurser är unika och innehåller båda inslagen. Jag ger också rådgivning och terapi bara inom olika terapier KBT,NLP, psykoterapi,PTSD,narcisstisk rehabilitering, medberoende,hypnosterapier,healing, tidigare liv m m. Jag har flera licenser i olika internationella orakelkort från internationella etablerade mästare från USA, Australien, Canada,UK, Skottland.Jag har också egna orakel kort som jag håller på att omarbeta men haft sedan år 2004.Mina kort kommer från flera år med inre bearbetning, terapier, healing, dansande och måleri. Jag har skrivit över 30 böcker och haft 26 konstutställningar. Varav den sista i fine art i Usa och omnämnd i People magasin.PiaochBenjisböckerLearningmoreskills

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan