24. apr, 2021

#GävleÅngestlopp

#GävleÅngestlopp så nu har jag hojat i minst 5 km i motvind och isiga vindar. Här är jag på väg hem från Telefonplan på bilden och har pumpat upp en basketboll som min son med autism studsar med när han besöker mig. Tyvärr var han mobbad på grund av sitt beteende när han försökte spela basket nära parken vi bor. Jag tog tag i detta och skrev i social media så att folk förstår att alla har rätt till att vara i parken och att det är juste bemötande som ska finnas. Jag pratade också med Kristallparken om detta. Alla år som jag kämpat för min son har gett mycket ångest och genom att båda mina föräldrar också överlevde koncentrationsläger utan bearbetningar så har jag fått effekter av detta.WellnessPiaochBenjisböckerLearningmoreskills Module1,2,3info

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan