11. apr, 2021

Gratis reading The Shaman Dream Oracle, inför nymånen och erbjudanden,

IWellnessSensory stimulationreferensKontaktPiaochBenjisböckerPiastavlornför nymånen ikväll så börjar det astrologiska året. Grodorna har vaknat och våren är här. I bakgrunden simmar de förväntansfullt. Jag bjuder på en gratis reading av det splitternya orakelkorten The Shamans Dream oracle med Colette Baron-Reid och Alberto Villoldo.Du kan läsa mer om mina licenser och kurser jag haft med dom båda samt med Doréen Virtue. Skywriting 49 talar om att ditt öde finns skrivet i stjärnorna. Du behöver inte känna dig fångad av tidigare föreställningar om dig sjäkv. Det viktiga att du inte har förutfattande upplevelser om dig själv och andra. Våga öppna upp ditt sinne och gå vidare. Släpp det som inte fungerar nu och njut av att våren är här. Har du levt i skuggan av dig själv i en relation så kan jag dessutom erbjuda dig olika komplementära behandlar som är certifierade av den internationella föreningen CTAA. 7 veckors program att bekämpa narcissim, eller behandla ditt medberoende tillsammans med din partner eller ensam, stresshantering som sorgbearbetning,PTSd,KBT,NLP, psykoterapi, barnpsykologi,rådgivning,REiki, kristallreiki, art therapy, arom terapy, hypnosterapy och tidigare livregressioner från nybörjarnivå till avancerad nivå. Massor av annat samt min egen metod om autism,Jag har skrivit över 30 böcker både på svenska och engelska. Snart DBT och sexuella övergreppshantering. www.piaalife.se Du kan också gå med i mina triber piaalifereadings eller Väsen om du köper Väsen och skickar kvittot till info@piaalife.se.Jag är försäkrad så du kan känna dig trygg.

You can also invite people to join and do the challenge, too! Here is the link your friends can use to registerhttp://bit.ly/joinmeinthe7energieschallenge


What is an accountability buddy? It's someone who will check in and make sure you've watched the Facebook live chats OR complete the Energy Reflections once the challenge starts next week. 

1Santbhahwandas Bhagwandas

Under pandemin så förstärks tyvärr det negativa i familjer och många kvinnor har utsatts för olika former av misshandel. Jag kan hjälpa dig med b la 7 veckors program mot narcissistiskt övergrep, terapi mot medberoende, sorgbearbetning,KBT m m.Jag är försäkrad.Eller bara healing jag är reiki master och crystal reikimaster av Lisa Powers internationell usui reiki grupp också i colour och reiki samt art terapy. Jag har haft 26 konstutsällningar och en i fineart i Miami,Usa .Aktuell nu på Nordic art. Jag gör pendling, läser aura och är avancerad i tidigare liv regressioner och hypnosterapy och är med CTAA. Far ditt barn illa så kan jag hjälpa dig med barnpsykologi eller har det speciella beteendeproblem som autism så har jag en egen metod som också är certifierad och internationella kurser Learning more skills in autism. Jag har skrivit över 30 böcker på svenska och engelska.Behöver du prata ut tillsammans med din partner kan jag ge er samtal,counselling.

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan