26. mar, 2021

Text

4,9 miljoner israeler har nu fått första dosen av Pfizer-Biontechs vaccin mot covid-19 och 3,6 miljoner den andra. Det innebär att 55 procent av befolkningen har fått första dosen, men också att vaccinationsgraden för alla över 50 år närmar sig det mål som regeringen satt upp. Vad gör Sverige? Mesa inte. Kavla upp armarna. Ha klara direktiv. Folk dör. Straffa Flogsta studenter som sprider sydafrikanska och brasilianska mutationer av Corona. Ta allt från dom jävlarna sjukvård, universitetsutbildning och isolera dom från andra. Nu dör andra på grund av dessa plågoandar och ni är ansvariga! Gör något!!!!Lyssnade på efter fem där experter sa tt de nya mutationerna biter inte på vaccinet.De vet inte vad de ska göra 30-40 åringarna inlagda på Akademiska svårt sjuka. Hallå,vakna!!!!

Klistrat in idag hos socialministern .

3Katarina Warman, Santbhahwandas Bhagwandas och 1 till

2 kommentarer

Gm have u happy day

Tack 

Katarina Warman

Sophia Belletti

m

Santbhahwandas Bhagwandas

. Tyvärr klarar inte de av att läsa informationen jag skrev till socialministern som drabbas. Jag fick ta bort mitt meddelande då det oroar dom. Jag ser inte att något biter nu.Jag har skrivit till flera ministrar och politiker om studenterna som vill förstöra hälsan för andra genom att festa loss i Flogsta. De har nu spridit den sydafrikanska och brasilianska mutationen av Covid 19 i Uppsala. Nu har dagliga verksamheter skickat hem sina Lss deltagare på grund av smittorisk. Jag bad socialministern ta tag i detta .Ja jag skrev jävlar! Ni som känner mig vet att jag inte brukar svära. Men inget biter. Jag tycker att man låter studenter förstöra andras hälsa och liv. Det bör vara straffbart. Ta bort deras sjukvård, universitetsstudier och isolera dom. De är farliga för samhället.

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan