13. mar, 2021

Välj 1,2,3,4,5 eller 6

Hur känner du dig nu? Kolla bild 1, 2,34,5 eller 6.Vilket stämmer in på dig.Jag har rätt behandling för dig.1.Taggig,arg du skyddar dig. 2.Du har ruttnat men fryser till i dina känslor, 3 du har fryst till och vill inte känna.Flyr undan med annat,apati, 4 Du är rutten men det öppnar upp du börjar se ett mönster även om det är nedfrysta känslor. 5.Nytt hopp men ändå frysta känslor och nedtyngd. 6.Det pyser och förmultnar.Du är mitt i en förmultning ,kris.trauma. Välj det som är starkast. Jag behöver veta din hälsa psykiska och fysiska sjukdomar och vad du behöver hjälp med för att ge rätt insatser. Jag är försäkrad. Jag förbehåller mig rätten att inte ta för svåra patienter.Med allvarliga fysiska och psykiska sjukdomar.Copyrighted by Pia Lebsund .All rights reserved.

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan