13. mar, 2021

Vill du också ligga med polismannen i den nya serien?Jag kan hjälpa dig med 7 veckors rehabilitering

Kolla vilka saker som väcks i journalisten som tittade på tv-serien.Stämmer det med dig? https://www.expressen.se/kvp/kronikorer/maria-rydhagen/tack-svt-for-att-ni-gjorde-den-har-serien/ Du behöver en 7 veckors rehabilitering från narcisstisk övergrepp.Jag slötittade på Efter fem igår och hörde att den här serien gör kvinnor väldigt kära. ÄR den beroendeframkallande? Vilka kvinnor vill ligga med polismannen? Påminner om en annan snut och hans stil man kanske snott. Vänder man sig med vilja till kvinnor som råkat ut för narcisstisk manipulation, övergrepp av olika slag när vi dessutom har pandemi? Vad är det för knep som används för att få tv-tittare? Jag tänker inte se den. Isåfall i studiesyfte. Jag väljer mina filmer och serier med omsorg. De flesta är gjorda i andra länder. Jag har inte tömt hela registret på Netflix. Jag skriver böcker för dig som missat detta. Benjamin och jag kom ut med 9 svenska barnböcker digitalt och i tryckt form förra året. Dom var omskrivna från pdf format.En bok skrevs om från ett annat förlag och jag har gjort alla bokomslag med mina och min sons illustrationer. Så du behöver inte glo på Tv hela tiden och bli förälskad i en illusion som gör dig omintetgjord och värdelös. Jag har medvetet tagit bilden med lövkärret för att visa att även om lövenförmultnas så är det en fin bild. Samma med dig.Du har kanske ruttnat flera gånger, men kommer igen. Den här gången du kanske kommer ur ditt mönster att igen bli kär i en illusion och en narcissist.

 Nu har jag kollat avsnitt 2 och delar av avsnitt 7 och jag ser dessa avsnitt som realistiska skildringar .Om det sedan uppstår känslor mellan huvudrollsinnehavaren så är det en sak. Så det är upp till tittaren att betraka. Personligen tyckte jag demonstrationen i avsnitt 7 var väldigt realistisk då jag själv varit i liknande demonstrationer. Så huruvda betraktaren blir kär måste ligga i den som tittar. Men om du får sådan reaktioner som journalisten beskriver i artikeln så är du medberoende och har förmodligen varit med om narcisstiskt övergrepp och behöver rehabiliteras.

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan