9. apr, 2021

Internationell autismdag 2-12 april rabatt.Ge Benjamin recensioner på Adlibris.

I tidningen Autism nr1, 2021, sid 27 står det om gemensamt sagoberättande och Benjamins sätt att berätta sagor.Kom precis i brevlådan.Sista dagarna vill du skriva en recension på de böcker jag länkat? Benjamin och jag recensioner av dig som är journalist och kan autism på en tidining ellerliknande media.Idag kom in en artikel på tidningen autism om berättandet.

ADLIBRIS.COM

björnbröder, pia lebsundhttps://www.adlibris.com/se/sok?q=djungelboken, pia lebsundhttps://www.adlibris.com/se/sok?q= peter pan, pia lebsund | Adlibris

Jag  blevupprörd över att höra hur komuner motverkar att vi anhöriga ska hjälpa våra vuxna barn. Jag lyssnade på Zoom från FUB och utredning om godmanskap och förvaltare.Benjamin och jag behöver reciensioner på svenska på våra barnböcker. Du bör vara journalist eller liknande och kunna något om autism för att kunna recensera.Du bör också vara anknuten till en tidning. Benjamin har autism och har berättat sagorna när vi skypat.Han kan inte läsa eller skriva. Vi båda har illustrerat. Det har tagit flera decennier att få fram denna färdighet och 25 konstutställningar.Jag har internationella kurser om autism som är CTAA certifierade och flera faktaböcker om autism.

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan