22. feb, 2021

Vuxenböcker på sportlovsrea som också har triber

https://www.adlibris.com/se/sok?pn=2&ps=12&filter=author%3apia+lebsund  Länken till mina böcker på Adlibris. Jag har valt ut två av mina vuxenböcker som ni kan köpa till rabatterat pris och skicka kvitton till mig så kan ni vara med i mina triber. Ni behöver ha en positiv syn på ämnet för att det ska fungera. Självklart finns andra böcker ni också kan beställa  som kommer från andra förlag. Senare kommer kampanj på barnböcker.Håll ut.

https://youtu.be/AB_v0tLhHVM

Det finns också grupp(er) tribe(r) att gå med om du gillar boken /böckerna. Väsen är en jämförelse mellan det Doréen Virtue beskriver mot svenska väsen .Jag har inte tagit med alla nordiska väsen då jag inte vill grotta ner mig det mörka. Bara det som är adekvat och med folktro. Massor av källor. Jag kollar också med hebreiska bibeltexter och har sett vissa liknelser. Sedan egna jämförelser. Jag har illustrerat allt inklusive bokomslaget. Om du är nyfiken på riktigt gamla sagor. Kolla i mina källor så hittar du något från Dalarna. T o m finns juden beskriven. Inte på ett positivt sätt.

- Varför händer det mig? En stulen barndom är skriven med grekisk berättarstil där jai ingressen skriver om mitt medberoende till mina föräldrars koncentrationslägersupplevelser och det jag fick utstå därefter går jag in med mina föräldrars smärtupplevelse och har Inanna i nedstigningen. Korta berättelser om deras upplevelser från deras barndom i Munkacs och senare koncentrationsläger. Mamma när hon kom till Sverige och därefter. Sedan mina upplevelser i den svenska skolan och annat med mörka förtecken. Jag har också hittat en folklivsforkare Neander-Nilsson som studerat judarna i Munkacs. Skrämmande läsning i en uppsats från Lunds universitet som jag har som källa. Jag skriver en fiktiv biografi som en lättare novell. Tunn bok men mycket innehåll. Jag använder pen name Perl Lebovits av flera skäl.

Du kan skriva recension på Adlibris efter du läst boken. Tacksam för svenska recensioner då det varit svårt att få på internationella sidor.Får jag din email är det också lättare att nå dig på kampanjer.

Vill du komma med i triben i gruppen Väsen och gillar det du läst så kan du skicka kvittot till info@piaalife.se.Internationella medlemmar så jag skriver ofta på engelska där. Detsamma gäller Varför händer det mig? En stulen barndom och kommer till Perllebovits tribe. Syftet är att gå vidare om gruppen vill ha webinars eller kurser av mig längre fram i Perl Lebovits tribe även rådgivning/terapi i grupp eller t om privat. Den triben är för oss som är andra generationare i första hand att bearbeta våra upplevelser. Men du ka också stötta oss.

Tack 

Katarina Warman

Santbhahwandas Bhagwandas

. Nu är det 25 % på vuxenböckerna.Ber om ursäkt att det inte fanns redan 20:e beror på mycket annan rea på Adlibris. imorgon hoppas jag barnböckerna blir rea på Adlibris som planerat. Observera det är e-böcker som laddas ned.

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan