18. feb, 2021

Sportlov,bokrea,Glad alla hjärtans dag för dig med Autism

Det här är åttonde sagan som Benjamin och jag gör. Det här är Benjamins variant av Björnbröder. Benjamin och jag har haft tjugofem konstutställningar och nu skypar vi sagor som vi också gjort. Han använder dessa uttryck i sitt dagliga skapande och har fortsatt ha utställningar i Uppsala med bild, keramik och andra uttryckssätt. Det senaste var på café 84.pågrund av pandemin visas den inte offentligt men kolla länken. Benjis fåglar och frukter Studio 34 som var inställd pga av Coronan,men hoppas kan visas snart. Copyrighted by Benjamin Lebsund. All rights reserved.

Kopieringsskyddet © av Pia och Benjamin Lebsund och får inte kopieras. 2017, 2020, andra upplagan.

YOUTUBE.COM

20201107 120600

https://www.amazon.com/s?k=BJ%C3%96RNBR%C3%96DER%2CPIA+LEBSUND&ref=nb_sb_noss Sportlov börjar på dessa orter. Gå in på länken den 14:e februari kolla svensk tid ca kl 16. Köp e-boken för mindre än en tia.Kampanj hela veckan.Ni andra får också köpa!!!Ladda Kindle appen gratis och ladda ned din e-bok på din ipad,iphone, smartphone,dator eller kindle.Benjamin har autism och har berättat sagoböcker och vi båda illustrerar.

https://www.youtube.com/watch?v=nChWB1OBG1s

https://www.amazon.com/s?k=BJ%C3%96RNBR%C3%96DER%2CPIA+LEBSUND&ref=nb_sb_noss 

Glad Alla hjärtan för dig som har autism. Pia och Benjamin bjuder på en bok nu för mindre än en tia. Benji är 36 år och har autism och har berättat sin egen version av Björnbröder .Vi båda har illustrerat. jag har skrivit boken då Benji inte kan skriva. Gå till länken på amazon. com och ladda ned Kindle appen gratis och ner boken efter du köpt den till din dator, smartphone eller I-pad. vi har haft en fin helg så du kan nu få en läsupplevelse utöver det vanliga.

Kindle Countdown Deal

Price goes up to $3.99 in

Kindle Price:

$2.99 Save $8.11 (73%)

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan