3. feb, 2021

Efter förintelsedagen.Varför händer det mig? En stulen barndom

https://mailchi.mp/71cb804d879d/varfr-hnder-det-mig-en-stulen-barndomJag har precis lagt in kampanjen.  30:e januari-10 februari på Adlibris och den engelska versionen på Amazon.com Why me? A stolen childhood.Ficktion biografy om tre generationer. Antisemitism i forna Tjeckien,Sverige och andra konsekvenser.Man experimenterade på raser och de som inte passade in.Även i Sverige som försåg Nazi Tyskland med propaganda med hjälp av rasbilogiska institutets forskning i Uppsala. Folklivskildrare skickades runt och en kom b la till mina förälrdras hemstad . Jag hänvisar till Uppsats från Lunds universitet.Sverige var först i världen med att studera rabiologi och Tyskland imponerades av detta och liknande insitut spreds runt i Europa senare.Kvarlevor finns fortfarande i Sverige.

LEVANDEHISTORIA.SE

Kapitel 5: Personer med funktionsnedsättning

VT.SE

Skamfläck i svensk handikapphistoria – Västerviks-Tidningen

MYNEWSDESK.COM

Vipeholms mörka historia i ny barnbok

SVT.SE

Satt inlåst och utsattes för experiment

SPECTRUMNEWS.ORG

New evidence ties Hans Asperger to Nazi eugenics program

TIME.COM

Asperger's Syndrome, the Nazi Regime and the Dangerous Power of Labeling People

Delat med Offentlig

Till saken hör att i nutid har storföretag utnyttjat personer med autism och retardation till olika experiment. Det har tystats ned. Personer har dött av felbehandlingar. Personal är outbildade inom autism.Jag har sett material från tidningar, tv-program som tystats detta. Det skedde i TBK/EBK som ändrat namn till Mira, sedan i Aveniras regi och länsstyrelsen har stängt verksamheter. Sedan ett par år är det Frösunda som tagit över. Ett av boenden är där min son bor. Fruktansvärda saker har hänt och tystats ned. Har dessa personer en anknytning till rasbiologiska institutet eller släkt till dessa? Vi bör få skadesstånd för våra barns felbehandlingar och lidanden samt våra lidanden. Mina föräldrar trodde det skulle vara fred när de kom till Sverige efter koncentrationsläger. Men att se sin dotter och barnbarn lida blev för mycket för dom. Hela världen bör veta om detta. Det går att Googla fram informationen.Det har blivit sedan Frösunda tog över för tre år sedan.

4Katarina Warman, Rosalind Walters och 2 andra

11 kommentarer

1 delning

SVD.SE

Hel släkt offer för missbrukad vetenskap | SvD

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan