25. jan, 2021

Årsdagen för föreintelsen snart här.

Dags för information som kan vara bra för majoritetsbefolkningen att känna till. Själv har jag tillsammans med Perl Lebovits, skrivit Varför händer det mig? en stulen barndom som också finns på engelska. Min bok tas inte upp här. Vill du veta mer? Kolla länkar på bilden nedan.

Förintelsens minnesdag

Snart är det minnesdag för förintelsen. Imorgon kan du lyssna på Levande forum och om du vill läsa min bok Varför händer det mig på svenska eller på Engelska Why me? A stolen childhood så finns de på Amazon och Adlibris  näthandel http/www.piaalife.se leta efter blog och https://www.facebook.com/Perlleb, Eller söka till min tribe Perllebovits. Där bör dina värderingar stämma överens med mina och tanken att vi ska ha coaching och terapi som jag leder där.  https://wp.me/paOL32-dW

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan