23. jan, 2021

Benji och mina sagor som teater?

Solen är här och jag ska jag njuta av den. Skönt jag fick mer ordning på min årsredovisning igår och kan snart släppa det. Funderar på Teater och våra sagoböcker och får se vad som blir av detta. Drama tror jag Benji kan få där han är på dagarna av en som är utbildad från London.Men kanske jag vill göra teaterföreställningar och söker då kontakt med intresserad. Jag vet inte hur man söker/äskar pengar annat än att jag sett att det går att få detta genom landstinget och kommunen. Men där behövs sakkunniga. Tror våra böcker är så speciella så det skulle gynna många att få se detta. Kanske kan jag bidraga med scenkonsten från våra böcker. Jag vill ha positiv energi och har fått nog av gnällspikar. Som sagt du som är intresserad bör kunna detta. Maila till info@piaalife.se

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan