21. jan, 2021

Learning more skills in autism 11.99 Euro t o m 21 januari

I kursen tar jag upp föräldrarollen för honom som han inte fattat tidigare,men under senare tid och mina besvikelser samt saker som föräldrar kan göra med sina barn från min metod Module 1,2,3.sinnesstimulering, rörelser och social kommunikation. Ni som följt mig ser ju t ex hur Benji och jag spelar basket, bandy och fotboll på våra videosnuttar. Det har han lärt sig av mig. Det är module 2 rörelser samt många fler rörelser att träna. När du gör kursen behöver du dokumentera framsteg samt skicka videosnutt till mig som visar att ditt barn/elev har nu färdigheten för att licenseras av Piaalife academy.Det gäller alla uppgifterna.Speciellt om du är utbildad inom autism och gör den professionella kursen behöver du göra detta. Du kan få ett kursintyg från Udemy men inte min licensering på annat sätt än det jag beskriver. Observera det gäller bara för det du gjort för en person. Du kan inte använda detta och säga att du gjort det för alla variationer inom spektrat. Det finns stora variationer hur man gör det för olika individer. Då vill jag se detta. Men om du ska berätta och föreläsa om din resa med just barnet så kan en licens vara värt att ha.Jag har igångsatt fritidsaktiviteter från 1995 i Stockholm efter jag gjort en förstudie på skolförvaltningen av målgruppen och blev sparkad för att jag ville att gruppen skulle få en större budget inom skolans ram.Jag konsultade därefter i Huddinge, Täby, Vallentuna.Sedan spred sig kunskaperna över hela länet. Sedan försökte jag öka kunskaper inom handikappolitik i Stockholms stad,län och på riksnivå i tio år för de gröna.Slutade december 2006.

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan