9. jan, 2021

Love and disconnections

Working on refreshing a booklet from 2005 just now looking like this. A guidance in counceilling and readings from dancing 5r.I started with giving conceilling and readings 2005 with my Silver moon cards and this Love and disconnections.As I am having more alternative treatments I will offer also this.Jag tror boken är mest lämpad för dig som är terapeut inom konstformer som bild, dans samt komplementära terapier, readings m m. Som klient har du mest användning om du är intresserad av detta. Det här är en djupdykning ner i känslor som inte är för nybörjare. Däremot kan jag använda detta för att hjälpa dig med mina kunskaper. Bilderna kom till efter jag dansat 5 rhytmer intensivt i flera år och framför allt i'San Fransisco sommaren 2003.Jag har använt mina kort Silver moon cards som också kom till efter detta i friskvårdssamtal med friskvårdsterapeuter som hade behållning av korten.Jag tror också Love and disconnections kan ha samma läkande effekt. Det går att använda sig av detta också för de med olika par relationer inom autism spektrat i kombination med mina kurser Learning more skills in autism Framför allt for Dads.Men i första hand är den generell för att passa alla som känner sig dragna till det jag gjort och har en förmåga att ta till sig det jag förmedlar. Det finns risk för feltolkningar om du inte har rätt inställning, kunskap och känsla. Kommer du från en situation där du mår väldigt dåligt så rekommenderar jag inte mina bilder som kan trigga dig. Därför erbjuder jag dig mina behandlingar samtidigt.Boken ska inte läsas som en roman för att kolla vad jag har gått igenom för känslor och sedan ha negativa projektioner.Det är inte meningen. Allt jag beskriver är inte heller det jag direkt varit med om utan iaktagit .Allt har inte hänt under dansen eller på dansgolvet.Men det har dykt upp som en bearbetning.Det är så det fungerar när man arbetar med olika konstformer och healande i terapiformer.För dig som dansat cycles och mirrors så tror jag pastliferegressions är mest lämplig för dig där jag guidar dig.Längre fram finns en regression med cycles där du kan gå igenom det som hänt dig och din mamma och alla mammor i din släkt och på samma sida som pappor.Jag tror den är väldigt läkande.Men det är på en avancerad past life regression efter du klarat av andra.Jag kan också vägleda i karma och DNa som sagt ännum mer avancerat.Det häftigastte är parallella liv men då måste man vara klar med sitt liv vad man gör , verkar för sina brister och förtjäsnter och ha jobbat igenom olika djupdyknigar i pastlife regressions med mig .Kanske annat också som sorgarbete,KBt, NLP, medberoende, narcissm etc. etc.

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan