30. dec, 2020

Mina kurser på Udemy nyårsrea t o m 7e januari.Gott nytt år.

Gott nytt år. Mina kurser som är Ctaa certifierade inom autism på Udemy bara för 9.99 Euro.Skynda fynda nu. Jag har också en för att bearbeta det trauma man har genom livet med prövningar från andra med att leva med ett barn med autism.Gör denna också nu för samma pris. Lyssna på mina trauman .Det som triggar dig och gör övningarna i meditation och Kbt. Behöver du mer hjälp kontakta mig info@piaalife.se så kan jag stötta dig mer med olika behandlingformer .Jag är försäkrad. Jag kan också hjälpa par med deras relationer. sorg, beroenden, PTsd, NLp och annat. Jaq behöver dina kontaktuppgifter samt uppgifter om din hälsa för att göra rätt insats för konsultation. Jag kan också coacha dig med att klara av övningarna i mina kurser med specialpedagogik i autism, övningar i dans och rörelse, igångsättning av fritidsaktiviteter, friskvård art therapy m m. Jag har skrivit över 40 böcker och haft 25 konstutställningar med min son som har autism. Jag har också ställt ut i fineart i Miami. Jag har dansat i ca 50 år i Sverige, Usa, UK med olika kurser och utbildningar.Dessutom praktisk verkställning inom handikappolitik i tio år på stadsdel, kommun, landsting och riksnivå 1997-december 2006.Jag påbörjade min forskning inom kommunikation ,autism och specialpedagogik 1997 på lärarhögskolan med mitt dataprogram Vardag med Benji och polarna som är testat. På senare tid så har min son och jag gjort tio sagor som han berättat och vi båda illustrerat. Han har inte lärt sig att skriva ,läsa eller kommunicera i skolan.Det har jag lärt honom och andra.Dessutom har jag jobbat som lärare, specialpedagog i olika skolor i Stockholms län men också inom samhällsorienterade ämnen, friskvård, dans och skapande.

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan