21. dec, 2020

God Jul och Gott Nytt år

God Jul och Gott nytt år från Pia och Benjamin Lebsund. Snart kommer Lejonkungen då blir våra tio sagoböcker ute. Det dröjer lite till innan den tryckta versionen kommer under nyåret. Håll ut!

Vi försöker sprida glädje under pandemin och har skyndat oss göra detta. Böckerna har funnits som Pdf och en del redan som e-böcker. Men nu har vi gjort tryckta böcker och uppfräschat allt. Ha gärna koll på Benjamins konst. Allt från måleri, keramik till olika material. Han har haft över 30 konstutställningar och 25 av dom med mig. Sist var det på Café 84 i Uppsala men på grund av pandemin kunde inte alla se den. Jag har skickat länk. Jag såg i den nya numret av tidningen Autism att det är extra svårt om man kommer från andra länder att bli förstådd. Jag har förstått det med min minoritetsbakgrund. Redan under 90-talet igångsatte jag fritidsaktiviteter för det var en brist, man ville inte satsa på barn och ungdomar från skolförvaltningen trots jag gjorde en förundersökning av situationen. Jag fick sparken och fortsatte igångsätta i Stockholm, Huddinge, Täby ,Vallentuna. Jag tog kontakt med kronprinsessan Viktoria som startade upp Viktoriafonden där en del finansiering fortsatte. Sedan verkade jag politiskt och har även forskat inom autism, specialpedagogik och kommunikation. Jag testade mitt dataprogram Vardag med Benji och polarna. Jag har också skrivit över 40 böcker och har internationella kurser om autism som är CTAA certifierade. Det är bra att andra också börjat stötta och engagerar sig nu med sina projekt, då jag blivit äldre och kämpat hårt i alla år med Benjamin.

Sagorna kan också användas som ett uttryck att förmedla känslor.Det har jag prövat och funderar på att starta webinar om detta. Jag har försökt få föräldrar och professionella att uppgradera sina kunskaper men det har varit trögt då många kämpar hårt med sin vardag och inte orkar mer.

Tyvärr så brister det mycket i skolan, dagliga verksamheter, boende och andra verksamheter med kunskap och barnen, ungdomarna och de vuxna får inte det de behöver. Jag har sett detta när jag blev snabbinkastad på olika skolor i Stockholms län. Jag såg hur svårt även speciallärare hade att ta tag i situationer. De hade inte alltid ork, verktyg eller kunskap utan tog till mediciner och polishjälp. Sorgligt men det har inte nämnvärt förbättrats. Fortfarande har många föräldrar sina barn hemma från skolan. Man har ett förlegat synsätt och konsensus som försvårar vardagen för våra barn. Folk är inte lämpliga och saknar verklighetsförankring. Det har smärtat mig att se hur det är och jag har betalt ett högt pris privat för detta. Det är bra att andra drar i detta nu.

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan