13. dec, 2020

Glad Lucia

https://youtu.be/TajJ2PXJ5PQ

Du som är makthavare som politiker eller chef för en viktig myndighet som fattar beslut för hur personer med autism ska leva. Du som ska verka för demokrati och mänskliga rättigheter. Känner du att du uppfyllt detta i år 2020?Känner du till att personer med funktionshinder som autism inte fått samma stöd med pandemins som äldreomsorgen? Förstår du att deras verksamheter har in kvalitetssäkrats .Det går inte att förändra något som inte har någon riktlinje. Du är ansvarig för detta! Hoppas att du fortfarande kan fira Lucia som en ljus högtid i detta mörker.

Föräldrar som kommit till åren måste ständigt hoppa in som extra kraft då personalen ofta är outbildade som jobbar med våra sköra barn, unga, vuxna med autism. vi pratar om Sverige nu inte ett U-land. Det hjälper inte om du lättar ditt samvete med att skänka pengar till barn på andra sidan jorden. Du har glömt oss här hemma. Vi har behövt ta hem våra barn från skolan då det inte anpassats för våra barn.Vi har behövt vabba så mycket så att en dela av oss förlorat våra jobb. Men det räcker inte det fortsätter. Samhället suger ut vår kraft så vår hälsa försämras. Trots detta krävs att vi ställer upp långt efter att de är myndiga. Varför har du inte ändrat på detta som har makten? Struntar du i oss? Det är en tystnadskultur som är så stor så ingen tar tag i detta. du som varit makthavare när jag var fritidspolitiker och fanns där inom det parti jag verkat. Varför har du inte stöttat detta? Varför lät ni mig utsättas för hot?

Jag har skickat detta till statsministern och till demokratiministern idag.

Till mina finska vänner så finns jag också hos Åbos akademi bibliotek. Finns redan på Åland. https://aboakademi.elib.se/Books/FreeTextSearch sök på mitt namn och få upp 25 titlar.

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan