11. dec, 2020

Jobbar på Lejonkungen släpps 23 december

Lejonkungen

2015 hittade jag två flickor som julgranskulor. Den ena hade svart hår och den andra var blond. En annorlunda saga som är en blandning av de ursprungliga Snövit och Askungen sagorna men med andra inslag. Jag tror ditt barn kommer att gilla boken. Jag har skrivit flera e-böcker om Autism. Läs min Blogg på hemsidan www.piaalife.se.

Lejonkungen blir den andra saga som vi gör Benjamin och jag har gjort flera sagor där han berättar olika saker när vi skypar som jag samlat ihop till en berättelse. Det tar tid.

Sedan har jag illustrerat bakgrund och Benjamin bestämmer var hans illustrationer ska finnasmed.vi har haft tjugofem konstutställningar och han har haft flera i Uppsala där han bor. Men resan har inte varit lätt. Han fick inte lära sig att läsa och skriva i skolan så jag hjälpte honom med att uttryckas sig i bild och form. Vi har flera andra böcker ute på Amazon och Adlibris, Bokus nu. Flera av dom blir också tryckta böcker. Denna saga är uppdaterad till en andra upplaga. © 2016,2020 Författare Pia Lebsund. Sagoberättare Benjamin Lebsund.

Illustration: Pia och Benjamin Lebsund. Kopieringsskyddet

© Äger alla rättigheter.

ISBN 978-91-89207-12-7

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan