5. dec, 2020

Snart 10 sagoböcker ute som e-böcker och trycka

Benji och jag började göra sagoböcker 2015 och den första var Snövit och Askungen som kom genom Vulkan.Nu är den i egen regi som andra upplaga. Den andra boken var Lejonkungen som kommer ut efter nyåret då BOD släppt den.De andra harjag i egen regi.Lekdulla mosnter precis släppt och snart kommer provkopian Peter Pan.  Vi har haft 25 konstutställningar och därefter skapade Benjamin i Uppsala.Men resa nhar inte varit lätt.Du kan läsa mer om detta i Benjamins konst-såhär gick det till att skapa.Jag har forskat kommunikation och autism vid specialpedagogiska enheten på Lärarskolan efter jag gjrot ett datorprogram Vardag med Benji och polarna som okså är testat.Tyvär fickjag ingen finansiering och kunde inte fortsätta då min hnadledare och professor inte prioriterade mig som ensamstående kvinna. Hon diskrimierade mig på flera sätt. Dessutom besitter hon inte kunskaper om mina tvärkunskaper i andra ämnenTyvärr hitade jag ingen annan heller som kunde gå vidare .Därför har jag Piaalife Academi och mina egna internationella kurser i autism.Learning more skills in autism och de är CTAA certifierade.Benjamin arbetar med att uttrycka sig i ARt therapy som jag också är licensierad för. De kunskaper har tyvärr inte andra lärare och vårdare som arbetat med Benjamin. Lindeparken förstörde kunskapskapitalet jag satsade på den estetiska iriktningen med autism. En fritidspedagog labborerade med Benjamin så att han slängdes ut. Det gick inte att anmäla detta till Skolverket år 2002. Hon och andra borde ha avstängts från att verka .Lämplighetstest bör göras på de som arbetar inom autism.

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan