30. nov, 2020

Rea på mina kurer inom autism på Udemy t o m 4:e december

Learning more skills in autism CTAA certifierade och du kan bli certifierad från Pialife academy.Du lär dig grunderna men måste göra flera övningar och föra dagbok samt skicka video på att ditt barn eller elev förbättrat sig. Mest för proffsen.Du behöver inte bli licenserad och använda det som inspiration. Det tar mycket tid och energy att genomföra övningarna och du gör det i din tid. Kanske flera år.Jag startade uppLindeparken och ottelinskolans estetiska inriktning för autism.En del saker lärde sig andra av oss men inte allt. Jag har coachat Sätragårdsskolan som idag är Bro skolan och igångsatt fritidsaktiviteter i Stockholm,Huddinge,Täb och Vallentuna. Dessutom verkat för handikappolitik, sjukvård och friskvård samt sociala frågor 1997-2006 för mp.Dessutom forksat kommuikation och autism i specialpedagogik och gjort ett dataprogram som är testat i egen regi.Jag ahr skrivit 40+ böcker och Benjamin och jag har gjort tio sagoböcker. Vi har också haft 25 konstutställningar.Sedan 2015 illustrerar vi tillsammans i våra böcker.Benjamin verkar vidare med sina konstutställningar i bild, keramik och andra konstformer i Uppsala. Sista utställningaren var på Café 84 men ställdes in pga av pandemin.Bara ett fåtal har kunnat se utställningen. Benjamin har en digtal utställning på Artstep med en del av våra bokomslag. På grund av en snäv inställning till hur personer med autism lär sig har jag inte blivit finansierad av Lärarhögsskolan.JAg vet att idag pågår forsknig på b la fritidsaktiviteter som jag igångsatte under 90-talet. Jag

var också den första att få in handikapp judo som en sport på idrottsförbundet efter att Solwei Malmkvist initerade detta på Sätragårdsskolan. 1991. Alla trodde att vi lärde barnen att slåss så fel de hade. Jag har också verkat som brandkårsutryckare inom specialpedagogik i skolor där andra inte klarat av stökiga elever. Att ringa efter polisen är inget alternativ eller droga ner ungar. Det behövs lämplighetstest för specialpedagoger, lärare, vårdare och de som arbetar med målgruppen på alla sätt.

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan