28. nov, 2020

Micke och Molle finns nu som tryckt bok

Your paperback book is available in the Amazon store!https://www.amazon.co.uk/s?k=pia+lebsund%2C+micke+och+Molle&ref=nb_sb_noss Inkorgen. Så Micke och Molle finns nu som trycktbok på amazon och jag kommer beställa hem ett par av dom från Amazon.Uk som är närmast till Sverige. Jag ger inte upp jobbat trots jag inte mår bra.Ont i halsen ,innan illamående och i somras bröt jag handen. Jag vill att Benjamin ska få dom tryckta böckerna till jul så många som möjligt. 📷 Kindle Direct Publishing 04:30 (för 4 timmar sedan) 📷Congratulations, your paperback, "Micke och Molle," is available to buy on Amazon. If you republished your book, your changes are now live.Så det verkar som de lägger upp i första hand på Amazon.Uk och i £ då jag beställer därifrån. Amazon i Sverige har bara två av mina tryckta böcker Väsen och Why me? A stolen childhood. Skärpning! Ta hem dom andra böckerna också hit så det är enklare med frakten. Som ni förstår så drabbas inte mina böcker av packning på samma sätt som andra produkter som säljs på nätet av dom. Allt från disksaker, leksaker och kläder. Mina böcker trycks i Polen då det är billigare där. Mina andra författarkolleger trycker sina böcker i Lettland för att de ska stå flera tusen i lager i deras källare. Jag tycker det är resursslöseri när man kan trycka så många som behövs och per gång genom Print on demand. Jag behöver spara plats, pengar och på miljön. Att trycka i Sverige kostar skjortan och kan göras av de som har sponsorer.

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan