16. nov, 2020

Micke och Molle på gång både e-bok och tryckt bok

Micke och Molly

 ISBN 978-91-89207-05-9

© 2016,2020 Författare Pia Lebsund

Sagoberättare Benjamin Lebsund

Illustration: Pia Lebsund och Benjamin Lebsund,

Kopieringsskyddet ©

Benjamin har börjat med egna versioner av de sagor jag berättat för honom som barn. Det kommer fram när vi skypar. Vi båda illustrerar och han berättar det som jag skriver ned.

Han har autism. Sedan skapar han på den dagliga verksamheten figurerna i keramik och målar tavlor. Det har inte kommit av sig självt. Jag har haft över tjugofem konstutställningar med Benjamin och profilerat Lindeparken i Stockholm samt Ottelinsskolan i Uppsala med estetisk verksamhet för barn med autism. Jag har också egna kurser med autism internationellt.

 

Det här är Benjamins variant av Micke och Molle och är vår sjätte saga.. Benjamin och jag skypar om sagor som vi också gjort. Han använder dessa uttryck i sitt dagliga skapande och har fortsatt ha utställningar i Uppsala med bild, keramik och andra uttryckssätt. Det senaste var på café 84. På grund av pandemin visas den inte offentligt men kolla länken. Benjis fåglar och frukter Studio 34 som var inställd på grund av Corona, men hoppas kan visas snart. Copyrighted by Benjamin Lebsund.

All rights reserved. www.piaalife.se.

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan