10. nov, 2020

Björnbröder och Djungelboken tryckt version nu på Amazon.com

 https://youtu.be/nChWB1OBG1s
Såja nu är både Björnbröder
https://www.amazon.com/s... och Djungelboken https://www.amazon.com/s?k=Djungelboken%2Cpia%20lebsund... ute live och jag har själv beställt några för eget bruk.*Du kan beställa den tryckta versionen direkt nu på Amazon och jag själv tar hem dem från Amazon.Uk. Du kan ockå be Adlibris eller Bokus ta in boken så kan du köpa från dom. Men jag vet inte vad den då kostar. Jag betalar frakt för 10 böcker nu ca 6£ från UK. för en bok car 45 kr har jag betalt.Kolla med dom.Se om det är möjligt att få in dom till distributörer om det är för besvärligt. böckerna med det billigare alternativet kommer inom 14 dagar. Se länkar vad böckerna kostar. Kurserna ändras dagligen Djungelboken 9.95 USD och Björnbröder 11.10 USD på amazon.com.Du kan alltså beställa från amazon.com och frakta hem den frånAmazon.UK. Jag har ingen lagerhållning. Se det som Print on Demand. De trycker efter beställning.Tjuren Ferdinand som provkopia snart och sedan jobbar jag på the playful monsters.

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan