3. nov, 2020

tjuren Ferdinand nya e-bok kampanj 5:e november kl 16

Jabbadoo Tjuren Ferdinand den 5:e november som e-bok kl 16 svensk tid 0.99 USD för mindre än 10 kr .Skynda fynda .Priset höjs efter 2  antal timmar idag  6:e november kolla länkar.Tjuren Ferdinand omgjord e-bok .släppt den 3:e november kl 11.37 svensk tid.Tjuren Ferdinand
© 2016,2019 ,2020 Författare Pia Lebsund Sagoberättare: Benjamin Lebsund, Illustration: Pia Lebsund och Benjamin Lebsund
Kopieringsskyddat © Benjamin har börjat egna versioner av de sagor jag berättat för honom som barn. Det kommer fram när vi skypar. Vi båda illustrerar och han berättar det som jag skriver ned. Han har autism. Sedan skapar han på den dagliga verksamheten figurerna i keramik och målar tavlor. Det har inte kommit till av sig själv. Jag har haft över tjugofem konstutställningar med Benjamin och profilerat Lindeparken i Stockholm samt Ottelinskolan i Uppsala. med estetisk verksamhet för barn med autism. Jag har också egna kurser med autism internationellt. Det här är Benjamins variant av Tjuren Ferdinand. Benjamin och jag skypar om sagor som vi också gjort. Han använder dessa uttryck i sitt dagliga skapande och har fortsatt ha utställningar i Uppsala med bild, keramik och andra uttryckssätt. Det senaste var på café 84.pågrund av pandemin visas den inte offentligt men kolla länken. Benjis fåglar och frukter Studio 34 som var inställd på grund av Coronan, men hoppas kan visas snart. Copyrighted by Benjamin Lebsund. All rights reserved.
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.237766890952025
www.piaalife.se.

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan