31. okt, 2020

Höstrea 30 okt-3:e november Djungelboken kl 16 svensk tid

Vi firar att vi har 40 böcker ute på Amazon och höstlovet samt läslovet fortsätter .Idag smäller det kl 16 svensk tid kan du köpa Djungelboken som e-bok för mindre än 10 kr 0.99 USD men bara en begränsad tid. Olika priser t o m 3:e november. Ber om ursäkt skrev fel slutdatum förrut.När Björnbröder https://www.amazon.com/Bj%C3.../dp/B086XFLQ3J/ref=sr_1_1... slutar kl 15. 57 idag den 30:e oktober så kan du köpa Djungelboken 30 oktober för 4.99 USD kl 16 för 0.99 USD ett antal timmar . Nu Djungelboken 1.99 Usd.kolla länkarna med aktuella tider.https://www.amazon.com/Djunge.../dp/B086Q3M8GZ/ref=sr_1_1...

Kolla länkarna.Det här är en av de tio sagor som Benjamin och jag gör. Det här är Benjamins variant av Djungelboken. 2015 hittade jag två flickor som julgranskulor. Den ena hade svart hår och den andra var blond. En annorlunda saga som är en blandning av de ursprungliga Snövit och Askungen sagorna men med andra inslag. Jag tror ditt barn kommer att gilla boken. Lejonkungen-version för personer med autism släppts, Lekfulla monster och Tjuren Ferdinand, Björnbröder.. Benjamin och jag har både berättat och illustrerat sagan. Nu blir det Djungelboken som Benjamin berättar när vi Skypar som jag skriver ned och sedan illustrerar jag bilder som Benjamin godkänner och han gör sina bilder som kompletterar uttrycket. Jag har skrivit flera e-böcker om Autism. Benjamin och jag har haft tjugofem konstutställningar och nu skypar vi sagor som vi också gjort. Han använder dessa uttryck i sitt dagliga skapande och har fortsatt ha utställningar i Uppsala med bild, keramik och andra uttryckssätt. Det senaste var på café 84.på grund av pandemin visas den inte offentligt men kolla länken. Benjis fåglar och frukter Studio 34 som var inställd pga av Coronan, men hoppas kan visas snart. Copyrighted by Benjamin Lebsund. All rights reserved.

Läs min Blogg på hemsidan www.piaalife.se.

Kopieringsskyddet © av Pia och Benjamin Lebsund och får inte kopieras. 2017, 2020, andra upplagan.

Djungelboken

©2020 Författare Pia Lebsund, Berättare Benjamin Lebsund Illustration: Pia och Benjamin Lebsund

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan