19. okt, 2020

Björnbröder och Djungelboken snart provkopior och reviderade e-böcker

Uppdaterar e-boken Björnbröder och Djungelboken också, så nu publiceras de reviderade e-böckerna inom 72 timmar. Nu så revidera Tjuren Ferdinand som tryckt bok nu. Ständigt fixeri. Ni som vill se utställningen kontakt Café 84 och fråga om och när ni kan se den. Tror det är vissa eftermiddagar.

Det här är åttonde sagan som Benjamin och jag gör. Det här är Benjamins variant av Björnbröder. Benjamin och jag har haft tjugofem konstutställningar och nu skypar vi sagor som vi också gjort. Han använder dessa uttryck i sitt dagliga skapande och har fortsatt ha utställningar i Uppsala med bild, keramik och andra uttryckssätt. Det senaste var på café 84.pågrund av pandemin visas den inte offentligt men kolla länken. Benjis fåglar och frukter Studio 34 som var inställd pga av Coronan,men hoppas kan visas snart. Copyrighted by Benjamin Lebsund. All rights reserved.

Kopieringsskyddet © av Pia och Benjamin Lebsund och får inte kopieras. 2017, 2020, andra upplagan.

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan